Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha akaratomtól függetlenül benne vagyok egy szerelmi háromszögben? Kész röhej, mit tegyek?
Már hónapok óta randizgatok egy lánnyal, de még nem járunk.. Már nagyon idegesített a dolog, mire múlt héten bevallotta a következőt. (A lány és én 28 évesek vagyunk.) A csajnak volt egy kapcsolata egy nős férfival (+ 2 gyerek), ennek a kapcsolatnak márciusban lett vége (?) A mondat végére kérdőjelet kell tennem, mert 1. munkatársak, 2. a férfi érzelmileg zsarolja a lányt, lelkifurdalást keltve benne, h. ő (a pasi) direkt mindent lenullázott, és készen áll a válásra is... A lány tudja, hogy nem maradhat/nem mehet vissza ebbe a kapcsolatba, de...
Slusszpoén, hogy a minap írt nekem a pasi facebookon (hogy talált meg?!), hogy leülne velem beszélgetni, mert úgy érzi, hogy jogom van tudni egy-két dologról a csajjal kapcsolatban.... Azt eddig is sejtettem, hogy nem szent a csaj, de vannak dolgok, amiken tudni kell túllépni, ezért nem idegesített a dolog. Beszéltem ezekről a lánnyal, ő nem tudja, hogy van-e félnivalóm a pasitól, azt mondta, azt akarja elérni, hogy elmond nekem olyan dolgokat, amik miatt kiszállok a képből, és azt hiszi, hogy a lány visszamegy hozzá és minden olyan lesz, mint régen...
Mondjátok meg, mit csináljak? Kész röhej, nem így képzeltem egy normális párkapcsolatot, de nyugodtan kövezzetek meg, nem bírom csak úgy otthagyni a lányt, mert tetszik kívülről-belülről, és az jut eszembe, hogy mi van, ha ő az én nagy esélyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!