Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerelmi háromszögben?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 18:33
1/12 anonim válasza:
én szerelmi 4szögben is...izgi aggodni h melyiktöl kapott el vmit és adta tovább a többinek:)
2/12 anonim válasza:
ja...a csajomnak volt mellettem még 1 pasija, adtam neki ezek ellenére még 4 esélyt legalább, mindet eljátszotta, és most a másik pasival van azóta is..ő dobott ki engem:S
3/12 anonim válasza:
Utolsó, kapja be a csaj. Nagyon szerethetted, ha ennyi esélyt adtál neki..
4/12 anonim válasza:
18:39 vagyok. hát...én nagyon szerettem, de úgy látszik ő nem:( 4 hónap alatt tudtam kiheverni...már nem gondolok rá, de azért valahol mélyen megmarad a seb örökké...
6/12 anonim válasza:
Én szerelmi "kétszögben vagyok".
7/12 anonim válasza:
sztem igen csak nem tudok róla XD
8/12 anonim válasza:
úristen....mennyiszer voltam én már abban :D eddig mindig én voltam az a bizonyos 3. csaj xD de végülis még sosem jöttem ki rosszul a dologból...én szeretek versengeni :)
19/L
9/12 anonim válasza:
Pfff. Még büszke is vagy rá te jó ég...
10/12 anonim válasza:
mer szted ha vki talál egy pasit akivel jól érzi magát,tényleg kedveli és a srác sem zárkózik el tőle,akkor mondjon le róla csak azért mert foglalt? ha tökéletes a kapcsolat akkor abba úgyse rondíthat bele senki semmivel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!