Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltál már szerelmi háromszögben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már szerelmi háromszögben?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
most abba vagyok (sajnos vagy nem sajnos) (:
2010. aug. 15. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki egy átlagos vagy annál jobb párkapcsolatban él,és nem teljesen elégedett, illetve talál egy olyan harmadik személyt,aki minden eddiginél jobban tetszik neki,és érdeklődési körben, személyiségben is jobbnak találja mint az előző parnerét,akkor szerintem érdemes lépni. Indoklás: Egy életünk van,lehetőségünknek megfelelően kell tudni kihasználni,hogy a létező legjobban érezzük magunkat. Minek olyan párkapcsolatban sínylődni ami már olyan elúszott hajó,mert állandóan egy harmadikra gondol az illető,már azért dobog a szive oly hevesen! Ha olyan szenzációsan tökéletes egy párkapcsolat,akkor meg alap hogy nem érez más iránt ingerenciát az illető.De ha igen,ott már elhalványodóak a régi érzelmek. Viszont ettől függetlenül erkőlcsileg vannak problémák,mert ha a másik fél még szereti,akkor bizonyára rosszul esne neki ha elhagynák, meg lenne bántva. Ezért utálom én a szerelmi dolgokat,mert vannak kínos döntéshelyzetek,és én ilyeneket nem szertek bevállalni. Dönteni pedig tudni kell,hogy más kedvéért szenvedni egy kihalófélben lévő csak hálából tovább viszonyban,vagy önzőn érezzem magam mégjobban - utat választani. Én utóbbira szavazok. Habár szerintem a legjobb a csa felületes viszonyokban kalandorkodás.
2010. szept. 22. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!