Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami? Csináltatok már ilyet fiuk? Én 16/L ő 18/F.
Figyelt kérdés
Van egy srác.1 hónapja ismertem meg,nevezzük mondjuk Á-nak :) Az első talinkat már régóta terveztük,mert a szüleik jó barátok,és mindig mondták,hogy egyszer összehoznak minket is egy talira.Végre eljött a nap,egész végig nagyon jól éreztük magunkat egymással,moziban is voltunk végül még aznap,aztán este leveleztünk,és elmondta,hogy tetszem neki stb.Megbeszéltük,hogy másnap találkozunk,így is volt,megölelt,sokszor vgig a buszon úton hozzájuk,mert megfeledkezett a macskájáról,és kinnt maradt,be kellett vinni,mondta,hogy 10perc,csak ugorjuk át engedjük be és mehetük bármerre.Odaértünk ráültem az ágyára,macska nem volt meg,mondta,hogy várjunk,mert bejön,haa látja a nyitott ajtót,addig zenét hallgattunk,beszélgettünk,egyszercsak azt vettem észre,hogy egyre közelebb kerülük egymáshoz,végül nagy nehezen lesmárolt,nagyon édes volt,utána meg csak pörögtek az események... akkor láttam életembe 2x.ra de megtettük,mert mindketten akartuk,nem bántam meg.Életem legjobb szexe volt.Utána 2x találkoztunk,sétáltunk a rákospatakál.Megint átmentünk hozzájuk,most szándékosan,megint megtettük,megit nagyon jó volt,iszonyatosan egymásra vagyunk hangolva.. De ő mégsem kérdezi meg hogy járunk-e,tehát nem vagyunk együtt :S Nem értem,azt mondta szereti sokáig huzni a dolgokat,de nekem ez kissé gyanús,pedig tényleg rendes srác,nem az a rosszfiú típus.Fiuk ti csináltatok ilyet? Normális válaszokat.2011. júl. 13. 00:40
11/12 anonim válasza:
ez érdekes... majd írd meg hogy mi lett. drukkolok :)
12/12 A kérdező kommentje:
elmentem 2 hétre siófokra,aztán mikor visszajöttem elég furcsa volt.. néztem az adatlapját és 1 csajjal írogatják hogy "két test egy lélek egy szivdobbanás.$$$$$$$$$$<3" ilyeneket,a belem kiffordul tőle.. m1. találkoztunk,smároltunk,de azthiszem ennek véget kell vetnem mert konkrét hülyének néz,amit nem engedek :P:D
2011. júl. 23. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!