Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami? Csináltatok már ilyet fiuk? Én 16/L ő 18/F.
Jó taktika ez a macskás dolog.
Ezt már én is előadtam többször,csak kutyás verzióban.
Lehet,hogy annyira normális gondolkodású,hogy nincs szüksége arra,hogy kimondja-járunk-mint egy ovis.
De a csábítási technikája elég jó volt,uh lehet csak simán megdugott.
De szerintem az előbbi lesz.
Ha rendszeresen találkoztok azóta is,akkor nincs gond.
Nem, és nem is fogok. Bármennyire is furcsa, én például nem szexelnék olyan lánnyal, akibe nem vagyok szerelmes- nem is tettem soha. Pláne nem tettem volna ilyet 18 évesen egy 16 éves lánnyal.
Amúgy pedig az, hogy jártok-e, nem attól függ, hogy megkérdezi-e. Elég gyerekesen hangzik ez a felfogás, hogy onnantól jártok, mikortól megkérdezi... Én nem kérdeztem meg a barátnőmet, hogy járunk-e, és a kapcsolatunk évfordulóit az 1. csóktól számoljuk- mégis úgy veszem, hogy már 3,5 éve "járunk". Igazából nem is ezt a szót használom, hanem azt, hogy együtt vagyunk, egy pár vagyunk.
22f
Igen erre a gondolkodásra énis gondotam,hogy ő nem mondja ki h 'járjunk'.. a macskás doog meg hát igen,bevált :D:D
és meglett a macska a végére :P
Bocsi, így kicsit félreérthető lett. Szóval simán elképzelhető, hogy a srác szeret, csak én tudom magamról, hogy nem tudnék 2 randi után belezúgni valakibe.
Viszont amiket leírtál, úgy hangzanak, ahogy egy fiú a barátnőjét szokta nevezni, és azt se szokás csak úgy mondogatni bárkinek, hogy "szeretlek", pláne nem hangzik el fiúk szájából túl gyakran.
Szóval lehet, hogy ő szerelmes beléd, és ő úgy gondolja, hogy együtt vagytok. De ha te bizonytalankodsz, akkor kérdezz rá.
22f
áááááááááááááááá!! ember most kajak az hogy hangozna, hogy?:
-járunk?
-igen:)
-akkor szeretlek
-én is
és megint megtörténik:D eddigi barátnőimnél én sem így csináltam:)
amúgy ez a macskás trükk tényleg piszok hatásos
majd amikor legközelebb találkoztok viccesen kérdezd meg tőle, hogy a macskája jól van-e?:D
mondjuk elképzelem milyen "sokat" csalódhatott egy tejfelesszájú 18éves....arra gondolt hogy 3 gyerekes idilli családban üli majd meg a ballagási tort?
a tizenéves fiatalok csak testben érettek?mit várt korszaktól ahol bár a "töltények" igaziak de egyébként csak játszák a szerelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!