Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Se veled, se nélküled? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled, se nélküled? Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Jó néhány hónapja megismerkedtem egy sráccal. Először kis flörtölésnek indult az egész aztán átalakult inkább barátsággá.( Tudom, sokan nem hisznek fiú-lány barátságba..de ez tényleg az volt szerintem..) Pár hónapja a srácnak is lett barátnője nekem is barátom, de ugyan úgy beszéltünk..Szinte mindennap felhívott, hogy tudja mi van velem. Miután szakítottak a barátnőjével és én is a barátommal, mondhatni egymásra kattantunk bár nem akartunk kapcsolatot de mégis vágytunk egymásra. Így hát megdumáltuk hogy összejárunk kalandozgatni így mindkettőnk vágyai kielégülnek..

Közben ugyan úgy eljárogattunk ide-oda fürdő,bulik stb..

és egyre jobban érzem azt mintha felerősödnének az érzéseim amit persze nem akarok mert tudom, hogy mi sose leszünk együtt!

A napokban pedig benyögte hogy nem megy neki ezaz összejárogatás mert én vagyok a legjobb csajbarátja és ezt nem akarja tönkre tenni,de igényli a társaságom.Hív mindennap és találkozgatunk is.. Mondanom sem kell csöppet kiborultam..

Most már tényleg nem értem mi játszódik le benne de azt se értem mi játszódik le bennem!

Valaki segítseeeen!

2011. júl. 12. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy, és ő is beléd...
2011. júl. 13. 00:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor azt nem tudom:miért szenvedünk?!
2011. júl. 13. 00:06
 3/8 anonim ***** válasza:

nem igaz gci mi lett ebből a világból?

baráti szex, mert kívánjátok egymást?

a testi vonzalom az első jele a szerelemnek idióták ...

ahogy az első mondta, szerelmesek vagytok egymásba csak valamelyik fél nem meri felvállalni, elfolytja érzéseit így a másik tartózkodik.

JÁRJATOK.

2011. júl. 13. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:

azért szenvedtek, mert hiányoztok egymásnak..

ez újabb jel a szerelemre..

egyéb ?

2011. júl. 13. 00:09
 5/8 A kérdező kommentje:

de nem tudom felnyitni a szemét annyira világtalan! erőltetni meg nem szeretném..

pedig elég életre való fess fiatalember.....

2011. júl. 13. 00:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Már tényleg hülyének érzem magam.Azt se tudom mit csináljak..

Nem mondom magam félős lánynak mert tudom jól hogy nem vagyok az.. De ebben az esetben lépni nem merek mert nem tudom biztosra ő mit akar..!

2011. júl. 13. 00:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele őszintén a dolgot. De minél előbb, mert ha halogatod akkor csak ideges leszel, és bizonytalan, hogy mit is érzel, ő mit érez, sokkal jobb mindent tisztán látni.

Amúgy ha arra a megoldásra gondolsz, hogy nem akarod elrontani a barátságotokat komolyabb dologgal, akkor azt tudd, hogy valamelyikőtök mindig arra fog gondolni, hogy milyen jó lenne ha több lenne köztetek, és ott lesz benne a sz.ar érzés.

2011. júl. 13. 00:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Ha beledöglök sem mondom el neki mit érzek, amíg nem tudom mi játszódik le benne..

Ez tényleg tönkre tenne mindent ha ő tényleg csak barátként tekint rám.

2011. júl. 13. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!