Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Miért vagyok ilyen féltékeny? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék ezen változtatni? Gondolom nagyon sehogy, mert ilyen vagyok... Tudom, hogy SOHA nem csalna meg! de azért soha ne mondd, h soha, ugyebár... szóval eléggé betegesen féltékeny vagyok, de próbálom türtőztetni magam, nem mondom meg hasonlók, hogy ne nézzen ennyire hülyének és féltékenynek :) :D Néha már az is zavar, ha egy másik csajjal beszélget.
21/L
2011. júl. 12. 21:44
1/9 anonim válasza:
Megbízol a párodban, vagy sem?
Amúgy te nem szoktál más pasikkal beszélgetni? :O
2011. júl. 12. 21:47
2/9 A kérdező kommentje:
megbízom benne, de kb. 2 hónapja volt egy "kis" beszélgetése egy kvázi ismeretlen csajjal, akinek elég személyes dolgokat mondott el, mindegy, emiatt majdnem szakítottam vele, de aztán nem, de tudtam akkor is, hogy meg nem csalna, ilyenről szó sem volt. szóval igen, megbízom benne, és én is szoktam beszélgetni más pasikkal :D és mégis idegesít, ha ő meg lányokkal igen.
2011. júl. 12. 21:50
3/9 anonim válasza:
Nem bízol benne, csak azt hiszed.
2011. júl. 12. 21:55
4/9 anonim válasza:
A féltékenységnek gyakran van alapja. Ez azt jelenti hogy a párod olyan jeleket küld feléd ami ezt váltja ki belőled. Nem kapsz elég megerősítést affelől, hogy valóban csak téged szeret.
Ezt vele kell megbeszélned, hogy segítsen, megerősítsen, mert te nem érzed elég biztosnak a kapcsolatotokat.
Egy erős kapcsolatban, nincs féltékenység, vagy csak elenyésző mértékben.
2011. júl. 12. 21:59
5/9 A kérdező kommentje:
persze, kételkedek, főleg az után a dolog után. lehet, hogy csak félek...
2011. júl. 12. 21:59
6/9 A kérdező kommentje:
dehogynem, minden nap elmondja h én vagyok a leggyönyörűbb és csak engem szeret és milyen csodálatos minden, és tudom h így van :D ezért fura. sztem nem akarom h koppanjak egyszer, mert már megesett, lehet ezért vagyok bizalmatlan? mmint nem vele esett meg:D
2011. júl. 12. 22:12
7/9 napietus válasza:
a féltékenység nem a jellemed része, hanem egy rossz szokás. ugyanúgy lehet róla leszokni, mint pl. a körömrágásról: foglald el magad, és önfegyelem! amint ilyen gondolataid támadnak, sürgősen állítsd le magad. mert ezt se a mostani pasid, sem senki más nem fogja elviselni.
2011. júl. 12. 22:33
8/9 A kérdező kommentje:
csak tudod az a baj az én barátommal, h elég könnyen megnyílik bárkinek, és amikor azt hallom vissza, hogy ő pl. az én unokatesómnak olyanokat elmond rólam, amiket nem biztos, h szeretném, hogy tudjon, nem rá tartozik stb. akkor kicsit mérges leszek :)
2011. júl. 12. 22:37
9/9 napietus válasza:
az más, azt beszéld meg vele, hogy némi diszkréciót szedjen magára. ez az ő rossz szokása, a Tied a féltékenység. mindenki szokjon szépen le a sajátjáról, és béke lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!