Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek ha a párod megváltoztatná az iwiw-en az adatlapodat csak mert féltékeny?
Már 1 éve együtt élünk és most nagyon kiakadtam.Szoktam pókerezni on-line és olyankor chat-elünk is a játékosok között egymással.Egyszer beszélgetni kezdtem egy fiuval és kérte az iwiw címem mert kiváncsi volt,hogy kivel beszél.Ezek után felment az oldalra a párom és játszott a nevemben és magyarázott mindenkinek mindenfélét rólam,(én addig dolgoztam)majd felment az iwiw-re és kitörölte a rólam készült képeket meg átírta az adatlapomat anélkül,hogy tudtam volna róla.
Csak később vettem észre és még ő volt megsértődve,sőt elsőre le is tagadta.Én megbíztam benne azért tudta a jelszavaimat és azért tudott belépni mindenhová.Mit csináljak szerintetek?Ti sosem beszélgettek más fiukkal ha játszotok?
nem tettem semmit
mikor összejöttünk,és kiderült hogy féltékenyebb a kelleténél,akkor megadtam neki a jelszavaimat,ha gondolja töröljön rola olyat ami neki nem tetszik...kukába került jopár kép,kiirás,akármi,tett ki közös képet,nekem is,magának is...
olyan szinten lesz@rom,hogy mivan kiirva,vagy kitéve kép,hogy el se lehet mondani...neki igy jo,eggyel kevesebb ok féltékenykedni...ezen ne muljon...
majd rájössz te is,h nem ér ennyit,ha igazán szereted...
22/L
köszi a válaszokat!
Tudom,hogy nem muszáj irkálni másoknak de csak barátkoztam és nem gondoltam,hogy őt ennyire zavarni fogja.Szeretek új barátokat szerezni,sokkal jobb úgy játszani ha egy ismerős közegben játszom,úgy más a hangulat.
És csak általános dolgokról dumcsiztunk.
17.42!
Valahol igazad van, nem is kell nagy ügyet csinálni ilyenből, viszont ha ,,kicsiben" ezt csinálja valaki, akkor tovább mehet. Most még az iwiw-et rendezi át, legközelebb már más fiúval sem beszélhet a barátnő, majd rájuk sem nézhet. Elmehet a dolog addig, hogy a lánynak ne legyenek barátnői sem. Ez elég durva önzőség. A határokat meg kell húzni valahol a lánynak.
Igen én is ezen gondolkodtam,hogy most"csak"ezt csinálta,de mi lesz később?
Háát nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!