Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szabad bízni egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Majdnem 8 éve vagyunk együtt, igazából két hétig voltam felhőtlenül szerelmes. Utólag kiderült, hogy akkor még az ex is alkalomadtán megvolt neki, kb első félévig. Sőt együtt ebédeltünk vele hármasban. Valamit megéreztem, és mondtam, hogy nem tetszik nekem a helyzet. Ő megalázott, hogy féltékeny vagyok. (Élvezték, hogy hülyét csinálnak belőlem, de hát amiről nem tudunk az nincs, nem fáj). Erre 3 év elteltével jöttem rá. Akkor azt mondta, hogy ez már régen volt, éshát akkor még nem volt olyan komoly... Rendben. Ismét történtek dolgok és megint a kifogás a ’’régen volt” volt. Nekem ő volt a szerelmem az első, mind a mai napig, ha hozzám ér, önkívületbe jövök. Félek, hogy másnál nem érezném ezt többet. Örökké szeretni fogom, de nem kérek többet belőle! Mindig lesz egy aktuális ’’majd régen volt”. Meddig szabad bízni a kapcsolatban? Mit tegyek, hogy ne legyek kiégve? Mit tegyek, hogy bízzak az emberekben? Nagyon kényelmes neki a dolog, ha tippelek havonta 1x lép félre, azaz kb. 8 év alatt 100x. Miért nem csinálja úgy, hogy legalább barátai előtt ne legyen ciki. Most szakítottunk. Megkért, hogy legyen úgy, hogy ő dobott! Egy kicsit mintha önző lenne, nem? Jobb az, ha karrierista leszek, aztán nem mástól várom a boldogságot? Azon töröm a fejem, hogy elintézem, hogy itthon azt gondolják örökre elmegyek valahova, és csak nem adok jelet magamról, aztán valahogy inkább öngyilkos leszek. Csak a család, gyász miatt nem teszem meg, illetve nem tudom hogyan csináljam. Mások miatt élni nem jó. Én társasági vagyok, de nem tudok senkiben megbízni többet. Mert ő és a társasága erre megtanított pár év alatt! Kicsit tudom zagyván írtam le, de tanácsot várok!2011. júl. 12. 21:11
21/21 A kérdező kommentje:
Kivéve, ha közösen megegyeznek abban,hogy alkalmi marad a kapcsolat. Csak soknak tetszik, ha talál egy hiszékeny embert akit hülyíthet. Azt akarom mondani, hogy akkor nem korrekt valaki, ha megtéveszt és nem akkor, ha tud lapozni!
2011. júl. 15. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!