Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az úgynevezett "rossz fiúk", vagy nektek mi számít "rossz fiúnak"?

Figyelt kérdés
Rám sokan mondják hogy ilyen rossz fiús típus vagyok és ezért visszautasítottak már egy párszor!
2011. júl. 12. 18:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
igen:) de ne az a nagyon zuros pasi legyen,hanem csak igy kicsit,h nem luzer meg stb,de sztem majdnem minden csajnak ilyen tipusu pasi jon be:)
2011. júl. 14. 11:14
 32/32 anonim ***** válasza:

Annyian nincsenek tisztában a rosszfiú fogalommal...és azokra mondják akik kihasználják a csajokat, meg határozottak, meg mindig csajozgatnak...ugyanmár...azok hol rosszfiúk? csak kihasználják azt, hogy nem rondák és élnek vele, ennyi. Különben meg babaarcú kis kölykök. A rosszfiú fogalom meg teljesen mást takar...de mondhatom, úgyis rosszul él ez a fiatalok gondolkodásában...

Ha ígynézzük akkor én néha rosszfiú vagyok, néha jófiú...ennek semmi értelme szerintem. a rosszfiú az teljesen mást jelent minta hogy ezt sokan gondolják, hogy "a vámpírnaplókból meg az alkonyatból az xy"....

ezek pl igazi rosszfiúk: [link]

de ők ugye nem jönnek be a csajoknak, mert gonoszak nem cukyfiúk...

18/F

2011. júl. 14. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!