Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az úgynevezett "rossz fiúk", vagy nektek mi számít "rossz fiúnak"?
Figyelt kérdés
Rám sokan mondják hogy ilyen rossz fiús típus vagyok és ezért visszautasítottak már egy párszor!2011. júl. 12. 18:09
11/32 A kérdező kommentje:
*nem előző hanem első három kérdés után kezdtem el irni a választ!
K*baszott tv!xd
2011. júl. 12. 18:29
12/32 anonim válasza:
Direkt kezdesz el verekedni, vagy ha csak beléd kötnek akkor megvéded magad?
13/32 anonim válasza:
Igen, ez a rosszfiú-kategória. A cigizés, piálás a te dolgod, meg az is, hogy nem szereted a rockzenét, ami igazán zavarna, az a verekedés. Oké, hogy kiállsz az elveidért meg magadért, de félnék, hogy velem szemben is veréssel akarnád érvényesíteni az akaratodat.
14/32 A kérdező kommentje:
Csak ha belém kötnek!Aztis megszoktam várni hogy én kapjam az első ütést,mert akkor már teljes jogú önvédelem!
És egy nőt nem tudnék emgutni soha!Az nem férfihoz méltó hogy a gyengébbik nemet bántja!
Jah és 16/F
2011. júl. 12. 18:36
15/32 A kérdező kommentje:
És nem szoktam ráerőltetni az akaratomat a bnőimre!
2011. júl. 12. 18:37
16/32 A kérdező kommentje:
Korotokat írjátok már oda!
Köszi!
2011. júl. 12. 18:45
17/32 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy ráerőltetni, hanem mondjuk egy vita során elintézni, hogy tied legyen az utolsó szó. De akkor jó, ha nem vagy ilyen, csak azt írtam, hogy a verekedésről én erre asszociálnék, lehet más is van így vele, ezért tesznek a kerülendő rosszfiú kategóriába. De valószínűleg aki jobban ismer, az tudja, hogy ez önvédelem, és akkor azt gondolja, hogy biztos őt is megértenéd, szóval ez is lehet jó pont is.
18/32 A kérdező kommentje:
Ha igaza van elfogadom,és nem vitázok csak azért hogy enyém legyen az utolsó szó!:)
2011. júl. 12. 18:52
19/32 anonim válasza:
nekem a leírtak alapján kifejezetten bejössz, leszámítva a cigit. a verekedésről pedig annyit, hogy ha nem te kezdeményezel, akkor jó, hogy kiállsz magadért, viszont én tuti féltenélek, meg aggódnék egy verekedés során... de ha tudsz szeretni, néha romantikázol kicsit, hűséges vagy akkor szerintem nem gáz :)
14L
20/32 anonim válasza:
"Sokat bunyózok és általában romákkal"
Hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!