Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szeretik ha egy lány nm adja magát könnyen?
Figyelt kérdés
és ez miben nyilvánul meg? :)2011. júl. 12. 14:08
1/5 anonim válasza:
Ne adja magát könnyen, de tartsa fenn az érdeklődést. Ha az ember csak falakba ütközik, az nem vezet semmi jóra.
2/5 anonim válasza:
Mivel minden férfiban ott a hódítás ösztöne, szeretünk udvarolni a szeretett hölgynek.
3/5 anonim válasza:
egy bizonyos szintig izgató lehet ha kicsit kéreti magát...meg felébreszti a pasi vadászösztönét, de azért túlzásba nem kell vinni, mert nem fog sokáig olyan szekér után futni ami nem veszi fel. az már inkább kiábrándító.
4/5 anonim válasza:
akik előttem megnyilvánultak velűk teljesen egyetértek meg annál idegesítőbb nincs ha aztmondja h nemtudja...wáá :D
5/5 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szeretem, szerintem ez eléggé szánalmas dolog, és általában csak azért csinálják, hogy nem tartsák őket ribancnak, de akit ennyire mások véleménye érdekel, az engem nagyon nem vonz. Ha meg élvezi hogy így "kínozza" a pasit, vagy "teszteli", hogy igazán szereti-e őt, vagy ilyesmi, az főleg beteg dolog.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!