Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az európai nőket miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az európai nőket miért zavarja ha egy férfinek van egy kis szakálla meg bajsza?

Figyelt kérdés

Nem nagyra gondolok, hanem ízlésesen kialakított szakáll+ hozzá egy kis vékony bajusz, igazán csak egy kicsi. Úgy vettem észre a hozzászólásokból, hogy ez a nőket annyira zavarja...de miért? Mindenki csak a csupasz arcú férfiakat szereti?

Amerikai lányokkal meg mikor beszéltem mindig azt mondták, hogy az jól néz ki, ha egy férfinek van bajsza meg szakálla. Furcsa, hogy ők mind szexinek és férfiasnak találták. Lányok/nők, ez nálatok lehet kizáró ok, ha egy fiatal férfinek van?

2011. júl. 12. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok.

Más miatt ne borotváld le. Én majdnem "ugyanezt"tapasztalom, de még is másképp, mert nekem fehér a bőröm. És sokan nem viszonyulnak hozzá túl pozitívan.

De nem tudok barnulni, szoliba viszont nem fogok elmenni.

Úgyhogy inkább ne hallgass más véleményére.:)

Elég manipulatív világban élünk. (nem csak ezért..)

2011. júl. 14. 10:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ahogy mondod! nem is tenném meg soha cska azért, mert mások mondják...Eleinte sokan mondták, hogy ne legyen már, mert az az "igénytelenség jele". Sohasem változtam meg azért, mert valaki kritizált, ha ezt tettem volna már nem iylen lennék mint most. És látják is, hogy nem vagyok befolyásolható, és ezért tartják egy idő után tiszteletbe a döntéseimet.
2011. júl. 14. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Amúgy nekem kifejezetten tetszik a szakáll, meg a borosta is, és van még így pár barátnőm, nyugi :)
2011. júl. 14. 15:29
 14/14 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!