Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyább férfinek milyen nőknél lehet esélye?
Szerintem lehet eselye, attol fugg, hogy mennyire tudja "eladni" magat, milyen a dumaja, es a csaj mennyire felszines.
Nekem volt csunya pasim, mindenki azt mondta, hogy ronda, de nekem akkor is bejott, mert az egyik legintelligensebb pasi akit ismerek. Es ferfias is volt.
azt monnyuk ne feledd hogy a nők úgy általánosságba véve a férfiak 80%-át átlag alattinak/csúnyának tartják, legalábbis valahol ezt olvastam... szóval amit mi jóképűnek hiszünk, az egy csajnak könnyen lehet h még csak az átlagos kategóriába se esik bele... ami pedig nekünk is csúnya, háát...
na mindegy, érted, mire gondolok. és még ránk mondják, hogy túl nagyok az igényeink!
"Az nem igaz,hogy csak a csúnya nőknél.A kisugárzás a fontos!A jó duma,férfiasság,rámenősség!Nagyon sok szép lányt láttam már nem túl helyes pasival,de azok mind vagány csávók voltak.Ha helyes egy srác,de kuka,meg tök esetlen még a legszebb,legcsinosabb lányoknak sem kellene,hiába lenne egy Brad Pitt feje..."
LOL! Ez mekkora baromság!!!!! Egy nőnek, tök mindegy milyen nő, csakis a helyes fiú kell, főleg ha kedves is hozzá.
Nézd meg minden jóképű fiú elkel! általában a ronda dagi nők kapják őket, míg a nagypofájú bunkók meg a csinosabb nők után loholnak, de a normálisaknak nem kellenek.
Abszolút nyerő pasi:
1. jóképű
2. intelligens, sármos kedves, hűséges.
A rondák és a nagypofájú taplók nem menők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!