Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem jóvá ha játszottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem jóvá ha játszottam vele de nem akarok semmi komolyat és ezzel megbántottam?

Figyelt kérdés

30 alattiak vagyunk,napi kapcsolatban.

Én nemrég szakitottam sok év után,még túl friss,nem vagyok képes újba kezdeni.De ő kedves volt,szépeket mondott,és egyebek,amiktől nagyon el voltam szokva,igy tetszett a dolog,bár többször elmondtam hogy senkitől semmit nem akarok.

Egyszerre alakult ki baráti bizalom és vonzódás.

Érzékenyebb tipus,nehezen is nyilik meg,túlzottan beleélte magát.Én maxmimum szexkapcsoltra vágynék,ő többre,ezt meg is beszéltük,elég őszintén mindenről.

Megbántottam a visszautasitással,roszul érzem magam emiatt,nem tudom mit tehetnék.A napi kapcsolat munkából kifolyólag továbbra is fenn áll,bár ettől függetlenül se szeretném és ő se hogy ne legyen meg az a bizalmas "viszony" köztünk.

Annyira rossz látni hogy miattam szomorú,úgy megölelgetném,de már semmit nem merek,mindent csak túlgondol:(

Mit csináljak hogy egyszerre maradjon meg a jó kapcsolat de ne is szenvedjen emiatt?

N

2011. júl. 12. 09:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
szerintem sehogy, semmi értelme
2011. júl. 22. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!