Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem jóvá ha játszottam vele de nem akarok semmi komolyat és ezzel megbántottam?
30 alattiak vagyunk,napi kapcsolatban.
Én nemrég szakitottam sok év után,még túl friss,nem vagyok képes újba kezdeni.De ő kedves volt,szépeket mondott,és egyebek,amiktől nagyon el voltam szokva,igy tetszett a dolog,bár többször elmondtam hogy senkitől semmit nem akarok.
Egyszerre alakult ki baráti bizalom és vonzódás.
Érzékenyebb tipus,nehezen is nyilik meg,túlzottan beleélte magát.Én maxmimum szexkapcsoltra vágynék,ő többre,ezt meg is beszéltük,elég őszintén mindenről.
Megbántottam a visszautasitással,roszul érzem magam emiatt,nem tudom mit tehetnék.A napi kapcsolat munkából kifolyólag továbbra is fenn áll,bár ettől függetlenül se szeretném és ő se hogy ne legyen meg az a bizalmas "viszony" köztünk.
Annyira rossz látni hogy miattam szomorú,úgy megölelgetném,de már semmit nem merek,mindent csak túlgondol:(
Mit csináljak hogy egyszerre maradjon meg a jó kapcsolat de ne is szenvedjen emiatt?
N
Jó de ő tetszik neked??Nyilván igen mert akkor nem flörtölnél vele!
De te miért nem akarnál esetleg tőle valamit?Tetszik mint pasi és jól kijöttök?Ha igen akkor nem értem hogy esetleg miért ne lehetne köztetek valami,ha nem is most de késöbb?
Nagyon vonzó,minden tekintetben.
De nagyon friss szakitáson vagyok túl,ami megviselt,sok éven nem tudom túl tenni magam rövid idő alatt,annak meg nem látom értelmét,hogy beleugrani.
Mert ok,most vonzó,jól elvagyunk,kivételes férfi,de nem akarom bántani (bár már igy is eléggé sikerült) ha mégsem jó...
Nem akarsz semmit csak jolesik hogy udvarolgat, meg legyeskedik.
Na ez pont ugyanaz a kihasznalasa noi reszrol egy ferfinak, mint ha a ferfi lefekszik a novel de csak "arra" kell neki.
Milyen erzes a masik oldalon allni?
Figyelj, ha tenyleg csak ido kell, de amugy el tudnad vele kepzelni, akkor mondd ezt.
Ugy tunik van annyira normalis hogy varni fog.
De tenyleg csak ha igy gondolod. Kezdj bele, meg fogja erteni hogy reszedrol eleinte lassabb a dolog.
Amig nyilt lapokkal játszik egy férfi,addig nincs bajom a "csak arra kell"-el...nincs igérgetés,csak szex,ösztönlények vagyunk,csak férfiaknál több aki meg is teszi.
De nem vagyok abban biztos hogy x idő múlva is akarnám,mindenre vágyok csak kötöttségre nem,ennél sokkal nagyobb szemétség lenne váratni x ideig
Szexelni szexelnél vele??Mert ha igen és akkor így kötöttségek nélkül szex kapcsolat lehetne köztetek,de csak is úgy,ha az mind kettőtöknek jó,előtte meg kell beszélni ha nem vágsz kötöttségekre de azt előtte tisztáznotok kell,hogy egyenlőre csak is a szexről szólna a dolog!
Mert ahogy a szavaidból ki veszem,te le feküdnél vele,csak félsz hogy ő többet gondol majd...
Őszinteség megvan.
Tudja hogy jelenleg ez a maximum amit én akarok,tudja hogy vonzódom hozzá,hizs megbeszéltük,ahogy azt is hogy ő viszont ennél többet akar.Igy abban maradtunk hogy visszafogjuk magunat,de a bizalmas viszony megmarad.
Különleges férfi,csak elrontanám,ő eszméletlenül finom lelkületű és figyelmes,gyengéd,én meg képes vagyok elviselhetetlen hisztis tyúk lenni aki összebarmol mindent maga körül :S
Ennyit arról hogy nem kell új kapcsolat...
Elvarázsolt,végem van
(és szex nincs egyenlőre,magam sem hittem volna,de ...leirhatatlan...)
A múltkor a nem-et mondással megbántottam,de azthiszem ez most már semmit nem számit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!