Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől "it's complicated" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől "it's complicated" egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Vagy jársz valakivel vagy nem. Nem értem milyen tényezőktől lehet egy kapcsolat bonyolult.
2011. júl. 12. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt azoknak találták ki, akik két naponta szakítanak majd kibékülnek, a kettő között, illetve a kapcsolat alatt is jól átkúrják egymás agyát. Szóval szerintem a tényező amitől bonyolult egy kapcsolat, az nem miiiiiiint hoooogy: SZAR
2011. júl. 12. 08:21
 2/5 Smartguy86 ***** válasza:
Facebook bullshit. That's all...
2011. júl. 12. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Ha nő is van egy kapcsolatban, az csakis "complicated" lehet.
2011. júl. 12. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó te nagyon idióta vagy
2011. júl. 15. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 84%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad

pfffff hát keress magad mellé egy jóvágású úriembert:)))) ;)

2011. júl. 15. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!