Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm? (többi lent)
Szerintem meg pont h az ő korában sokkal jobban adnak a külsőségekre.Mivel a tini csajok ragaszkodnak egy ideálhoz.Aminek ha nem felelsz meg,nem vagy jó.Ennyi...
szóval fogyj le!
osztom az előtte szólók véleményét! 14 évesen, hova a jóégbe akarsz te barántőt?? nem ráérsz még? kérlek..van akiknek sokkal később sem jön össze, és nem sipánkoznak. legyél már inkább még gyerek.
ha meg kicsit duci vagy akkor meg igen, fogyj le. egyél egészségesen és gyúrj. neked könnyű a plusz kilokat izommá alakítani. sokkal könnyebb mint azkonak akiknek a semmiből kell magukra dolgozni. és képesek rá. neked még szer sem kéne.
vizet igyál, edd meg amit anyukád mond, tehát egészségesen táplálkozz (remélem legalábbis, hogy azt mondja, hogy edd meg a zöldséged), sportolj valamit, és várj még. ráérsz csalódni a lányokban később is.
jó, ez az utolsó mondat poén volt. ráérsz barátnőzni később is (ez a része nem volt poén). annyit fogsz még változni te is, a lányok is körülötted. sok felesleges stressztől kíméled meg magadat.
fogyni nem lehetetlen, csak akarni kell. én 1 hónap alatt fogytam le 21 kilót. oké, ez már veszélyesen sok, de fiatal voltam, bírta a szervezetem. tartósnak mondható, mert azóta se híztam vissza, sokkal egészségesebben élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!