Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm? (többi lent)
1. Küldj képet
2. Igyál sokat, de ne cukors mérgeket.
3. Picit többet mozogj, egyél sok zöldséget, gyömülcsöt és lazulj el.
"de szoktam oylan embereket látni akik sokkal kövérebbek mint én és olyan fullos csajuk van hogy csak nézek"
a sokkal kövérebb emberek között és közted az a különbség, hogy ők milliárdosok
hát fogyj le vagy szerez sok pénz és neked is olyan "fullos" csajod lesz mint azoknak a duciknak akiket láttál.
Am meg ismerek egy gyereket aki állitólag elég kövér de képet nem igazán láttam róla. Először tök jófejnek tűnt meg minden. De már lassan egy hónapjaa azzal fáraszt h szerelmes belém, de semmit nem tud amugy rólam és ha megkérdezem h mér 'mert benned minden megvan ami nekem kell' de azt már nem tudja h az mi. Szóval ne az legyen a cél h tök mindegy h ki csak csaj legyen hanem télleg ismerd tud a dolgait. Én két évig harcoltunk egymásért egy fiúval és télleg nagyon szerettem (mostis:/) egy csókig eljutottunk és semmi kapcsolat nem vt. Am meg ha télleg igazán jól összeismerkedsz vkivel nem a kinézete fog számitani mert rajtam is van 7 kiló sulyfeleslegaz a srác se vt vékony akit meséltem, igaz nem vt kapcsolat de ha bárki tudná h ekünk milyen 'viszonyunk' vt egymásközött azt hiné h 10 éve együtt vagyunk/voltunk... na mindegy lényegtelen. Szóval csak annyi h ne a kinézeteddel hass hanem a szavaiddal, érzéseiddel és legfőképp a szíveddel. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!