Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szülők általában mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülők általában mennyi idő után engedik meg hogy gyerekük együtt aludjon a párjával?

Figyelt kérdés
16 vagyok és 2 hónapja járok a barátommal velem egy idős és szeretnék vele aludni de még nem kérdeztem meg a szüleimet hogy engedik e hogy nálam töltse az északát elöbb érdekelne hogy ki mit mond erre.
2011. júl. 11. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Anyumék határozottan kijelentették, hogy 18 éves korom előtt semmiképp nincs itt-ott alvás, még akkor se, ha a szexet megoldjuk máshogyan. Mivel azt úgyse tudják kivédeni(bár ettől még nem kell tartaniuk). Másrészt viszont eddig két barátommal is aludtam együtt buli után. Ha szeretnétek nagyon, meg lehet oldani. De jobb az őszinteség a szülők felé... Ha tehetném, visszacsinálnám, hogy nem mondtam el, de akkor a fejemet is leszednék. A két hónap még korai lenne szerintem minden szülő számára. 17/L
2011. júl. 12. 00:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez az, hogy nekem se engedték meg 18 évesen..
2011. júl. 12. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha 18 évesen sem akkor nektek mikor??
2011. júl. 12. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Tesómnak 21 éves korára nagy nehezen, de megengedték.
2011. júl. 12. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem fél év után megengedték:D:D ugy örültem juppiii xDDDd csak mert nálunk ez nem alap.. szóval az én szüleim szigoruak, nehéz volt de sikerült rávenni
2011. júl. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!