Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kapcsolatunkról? L/15
Vele "AKAROM"
Ez az. A gyerek akar, a felnőtt meg tudja mit lehet. Ezért megy tönkre a gyerekek kapcsolata.
te, 15L abból indulsz ki, hogy a 15F-kat ugyanolyan gondolatok foglalkoztatják, mint téged. pedig nem. nekik még jónéhány(!) évre van szükségük, amíg elérik ugyanazt a színvonalat, amit a lányok már tizenötévesen.
úgyhogy: csak türelem.
15 évesen lehet ''pärkapcsolata'' egy länynak, meg egy fiunak.de akkor vällald azt h kevesebb idöd lesz tanulni, és az életedre készülni, mert ha hiszed, ha nem a länyok sokkal inkäbb tudnak többet foglalkozni a fiujukkal, mint a kötelezö dolgokkal.te azt hiszed, neked az simän megy, h elosztod az idödet.kisläny, megsugom:NEM!fiatal vagy még.ettöl függetlenül legyen barätod.ebben is hangoltok a jövö életetekre.de ne essetek tulzäsokba.fiatalok vagytok még.igazäbol annyi idötök van még, ezekre a dolgokra.az én anyukäm 15évesen még babäzott, és tanult, én tanultam (22/L), te meg pasizol.
most igazäbol nem vagy szerelmes.csak ragaszkodsz hozzä.és az tävol van a szerelemtöl.igazän szerelmes akkor leszel, ha kialakult a sajät éned. ahhoz meg olvasgatni, tanulni, filmet nézni kéne, meg beszélgetni.ha meg van az éned, akkor keress hozzä valakit h egy egész legyél: ).akkor leszel szerelmes: )l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!