Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit válasszam? Vagy inkább egyiket se? :/ Bővebben lent.
ne haragudj,de szerintem ne válaszd egyiket sem,mivel az 1-el nem éreznéd jól magad,esetleg unatkoznál,a 2-es meg egy sznob,aki mellett nem jelenhetsz meg akárhogy,mert az milyen ciki már...engem a párom reggel gyűrötten is szépnek tart,vagy ha csak melegítőben flangálok és akkor is ha szépen felöltözök,mindenhogy szeret...vele azon görcsölnél folyamatosan ,hogy megfelelj neki...
szerintem hagyd őket és főleg 1-el ne játsz,mert megsérül lelkileg...
24/N
én is csak azt tudom írni, mint az előzőek... ha már az elején azon gondolkozol, hogy mi nem tetszik benne/bennük az már régen rossz... Ha valakit szeretsz úgy szereted ahogy van, szereted hogy ,,paraszotsan" beszél, szereted hogy ,,kopott" nadrágban van, szereted hogy ,,sznob", szereted mert szereted.
Majd találsz olyat akit úgy fogsz elfogadni ahogy van, és nem a ,,DE"-ket keresed :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!