Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik pasit válasszam? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam? Vagy inkább egyiket se? :/ Bővebben lent.

Figyelt kérdés
20éves vagyok, az a helyzet, hogy van két velem egy idős srác, akik hajtanak rám. Az egyik már nagyon szerelmes belém, a másik talán még nem, csak nagyon kedvel. Én nem vagyok se gazdag, se szegény, olyan középosztálybelinek mondanám magam és a családom. Az egyik srác iszonyat gazdag, mindig tökéletesen néz ki, a ruhái a legújabb divatnak megfelelőek, mindene megfelelő minden alkalomra. A másik viszont mezőgazdálkodással foglalkozik, nincsenek divatos ruhái, traktorjuk van, sok háziállat stb... Én pontosan a kettő között mondanám magam. Szeretek jól kinézni, és foglalkozom is a külsőmmel, viszont sokszor nincs pénzem szép ruhákra. A gazdag pasival az zavar, hogy rosszul érezném magam lehet a társaságába, mert nem tudok olyan jól kinézni, nincs pénzem rá. A mezőgazd. pasiba meg az zavar, hogy sokszor nagyon szakadtan néz ki, kicsit parasztosan beszél, vele meg lehet azért nem érezném jól magam, mert nem tud szépen felöltözni stb... A családom ellenezné a mezőgazd.-osat, mert, hogy olyan "parasztos". A másik srác meg olyan "cicafiú" féle gyerek... Melyiket válasszam? Mindkettővel más miatt érzem jól magam, ha talizunk. Vagy egyik se legyen?
2011. júl. 11. 13:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az eredményre kíváncsi vagyok...
2011. júl. 11. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:

ne haragudj,de szerintem ne válaszd egyiket sem,mivel az 1-el nem éreznéd jól magad,esetleg unatkoznál,a 2-es meg egy sznob,aki mellett nem jelenhetsz meg akárhogy,mert az milyen ciki már...engem a párom reggel gyűrötten is szépnek tart,vagy ha csak melegítőben flangálok és akkor is ha szépen felöltözök,mindenhogy szeret...vele azon görcsölnél folyamatosan ,hogy megfelelj neki...

szerintem hagyd őket és főleg 1-el ne játsz,mert megsérül lelkileg...

24/N

2011. júl. 12. 08:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha már felmerül a választási lehetőség két krapek között, az már nem jó, tehát egyik se tetszik annyira, hogy ne gondolkozz a másikon. Szerintem hagyd őket! :)
2011. júl. 13. 14:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

én is csak azt tudom írni, mint az előzőek... ha már az elején azon gondolkozol, hogy mi nem tetszik benne/bennük az már régen rossz... Ha valakit szeretsz úgy szereted ahogy van, szereted hogy ,,paraszotsan" beszél, szereted hogy ,,kopott" nadrágban van, szereted hogy ,,sznob", szereted mert szereted.

Majd találsz olyat akit úgy fogsz elfogadni ahogy van, és nem a ,,DE"-ket keresed :)

18/L

2011. júl. 13. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
mire jutottál végűl?
2012. jan. 4. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!