Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? (bővebben lennt)
Van 1 srác aki jó haver meg minden és végülis tetszik.Volt már hogy ő szerinte "hülyeségből" megkérdezte hogy akarok-e vele járni de másnap azt mondta hogy ha igent mondtam volna járnánk:S...
Van egy másik srác ő is jó haverom csak éppen nem tetszik annyira mint a másik pedig ő biztosan járna velem...Nem tudom hogy melyiket válasszam mert még nem volt pasim és már szeretnék egyet...Várjak arra a srácra aki tényleg csak haver de nekem tetszik vagy járjak avval aki nem is igazán tetszik???
ui.:Mai nap láttam azt aki nekem tetszik pedig elhatároztam hogy a másikat elhívom randira és ez a találkozás teljesen összezavart:S
Szia!
Nem vagy szerelmes egyik srácba sem! Mert ha a kettő közül szerelmes lennél az egyikbe akkor nem tennél fel ilyen kérdést!!! Csak azért hogy legyen párod azért ne járjál olyan fiúkkal akik csak tetszenek!!! Várd meg míg eljön az a fiú akinél úgy érzed,hogy meghalnál egy csókjáért,és megállás nélkül rá gondolsz,és bárhová mész mindenütt azt lesed,hogy nem e ott van és láthatod egy pillanatra!!! Drukkolok hogy rádtaláljon az igaz szerelem mert hidd el annál fantasztikusabb nincs!!!!
A pasik direkt kamuznak ilyeneket, hogy ha igent mondtál volna akkor már járnánk és hasonló baromságok... Ezzel akarnak megfogni,holott valójában ők a gyáva kis kukacok :)
Azzal légy,akitől remeg a lábad ha meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!