Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik az a korosztály amelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a korosztály amelyik főleg kinézet alapján választ barátnőt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igazából már leírták, de elmondom én is a véleményem azért :) kb. a 20-as éveik derekán általában rájönnek a férfiak és a nők is, hogy nem szabad elveszni a külsőségekben. Persze ez az átlag, van aki kezdettől így áll hozzá, mint én, srác létemre, van ilyen lányba is ez teljesen természetes és bizony vannak olyanok is akik még 35-40 fele is szeretnek még tinirib@ncosat játszani férfiak és nők egyaránt.

Férfiba mondjuk az ilyen George Clooney típusok, akik már érettebbek, bárokba járnak minden este és hajkurásszák a nőket egyfolytában. Ezek az agglegény beálítottságú pasik. És nőbe ugyanez szerintem a divatszingli/vénkisaszony típus, aki jellemzően a nagyvárosi, "haladó szellemű", karrierista, feminista, önálló nőt testesíti meg. Ezeknek az embereknek eszük ágában sincs megkomolyodni, ők így képzelik el az életet, talán nem is vágynak családra sem, legfeljebb néhanapján. 19/F

2011. júl. 11. 12:27
 12/13 anonim válasza:

én nem tudom melyik korosztály, de azt veszem észre h már az egyre fiatalabb korban elkezdik..

élő példa rá: még HATODIKBAN 1-2 low osztálytársam azzal piszkált h én milyen deszka vagyok, meg h a fiúknak nagyobb melle van mint nekem, meg h kicsi seggem van stb.:'d

volt 2 korábban érő csaj az oszt.ban és őket meg istenítették, meg mindig taperolták őket.(y) -.-

most már jóba vagyunk, meg beszélünk rendesen stb, de nagyon kihatott rám az egész.. mostanra és azóta sem, semmi önbizalmam, pedig mindenki, még szerintük is sokat változott a külsőm, de nem is értem 6. mért kell elvárni h kész bomba nő legyek-.-"

szoval nem szeretek tükörbe nézni sem azóta, mindig csak meg akarok felelni mindenkinek, és nagyon nagyon ritka amikor azt mondom "hm, egész jól nézek most ki", idővel viszont ugyanúgy az ellenkezőjét mondom..

és az a baj h ennél a mai világban csak rosszabbak meg idiótábbak lesznek az emberek-.-

15/L

2011. júl. 13. 22:54
 13/13 anonim válasza:
lol, látom 1-2 szót elég érdekesen elbasztam, de remélem azért értitek.:'d
2011. júl. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!