Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok egyedül, ha ezt furcsállom, igaz?
a barátom telefonjának háttérképe egy lány, aki az ismerőse, én viszont semmit ne tudok róla.
2 hónapja vagyunk együtt.
Azt hiszem az időt nézte meg, amikor megláttam, hogy egy csaj a háttere. Ezen jól elcsodálkoztam és kérdeztem tőle: "Mi a háttered? - erre megmutatta - és ki ő?" aztán megmondta a nevét és úgy nézett rám mintha nem is jelentene semmit, hogy egy másik lány a háttere.
Hát közel vagyok ahhoz, hogy szakítsak!
12:06
csak azért mert a barátod egy segg, még nem jelenti azt hogy az összes fiu az...biztos nem véletlen hogy ő a háttérképe, és nem pedig te. én nagyon kiakadnék, ha valami fiu ismerőse lenne a barátnőm háttérképe. ne furcsálld, hanem vond kérdőre, keményen.
F/19
Ez tényleg nagyon gyanús, és elhiszem, hogy rosszul esik.:S
Határozottan próbáld vele ezt megbeszélni, és komolyan mondd meg neki, hogy vagy mondja el normálisan a dolgokat, vagy akkor fejezzétek ezt be, mert ezzel megrendítette a Te bizalmadat. Ha nem is nagyon erőlködik, hogy ezt megmagyarázhassa, és helyrekerüljenek a dolgok, akkor szerintem már rég rossz.
Azért én sok sikert kívánok Neked!:)
Eszed mint a mák, de az is csak darálva.
Az én háttérképemen a kutyám van, most akkor én vele csalom a barátnőmet?
13:28
Sok eszed van. Marhára nem ugyanaz a két dolog, mivel normális ember nem fajtalankodik. Egyébként meg azért van kinn a kutyád mert fontos neked. Neeeem? Na, kapisgálod már mi az összefüggés? Kutya a háttér: szeretem a kutyámat Ismerős csaj a hátterem: valamit jelent nekem a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!