Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok egyedül, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok egyedül, ha ezt furcsállom, igaz?

Figyelt kérdés

a barátom telefonjának háttérképe egy lány, aki az ismerőse, én viszont semmit ne tudok róla.

2 hónapja vagyunk együtt.

Azt hiszem az időt nézte meg, amikor megláttam, hogy egy csaj a háttere. Ezen jól elcsodálkoztam és kérdeztem tőle: "Mi a háttered? - erre megmutatta - és ki ő?" aztán megmondta a nevét és úgy nézett rám mintha nem is jelentene semmit, hogy egy másik lány a háttere.

Hát közel vagyok ahhoz, hogy szakítsak!

2011. júl. 10. 23:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem értem a nőket: mi a halálért nem kérdezed meg ki ő, és miért van ott? Lehet, van rá valami elfogadható, nem megcsalásra utaló magyarázata (tény, hogy sok nem jut az eszembe), és miután rájön, hogy zavar, lecseréli. Ez nem merült fel benned? Egyből szakítani, és GYIK-on kérni tanácsot, olyan emberektől, akik csak a te oldalad hallják, és azonnal megnyugtatják a női önérzeted "nem érdemel meg téged" jellegű frázisokkal. Az a helyzet, hogy, ha ilyen minimális őszinteségre sem vagy képes, akkor te nem érdemelsz meg senkit, szerintem.
2011. júl. 12. 12:50
 12/18 anonim ***** válasza:
lapátra vele !!
2011. júl. 12. 12:50
 13/18 A kérdező kommentje:
megkérdeztem ki ő? és csak a nevét mondta meg. lecserélni pedig már csak a büszkesége miatt sem fogja.
2011. júl. 12. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:

12:06

csak azért mert a barátod egy segg, még nem jelenti azt hogy az összes fiu az...biztos nem véletlen hogy ő a háttérképe, és nem pedig te. én nagyon kiakadnék, ha valami fiu ismerőse lenne a barátnőm háttérképe. ne furcsálld, hanem vond kérdőre, keményen.

F/19

2011. júl. 12. 12:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nagyon gyanús, és elhiszem, hogy rosszul esik.:S

Határozottan próbáld vele ezt megbeszélni, és komolyan mondd meg neki, hogy vagy mondja el normálisan a dolgokat, vagy akkor fejezzétek ezt be, mert ezzel megrendítette a Te bizalmadat. Ha nem is nagyon erőlködik, hogy ezt megmagyarázhassa, és helyrekerüljenek a dolgok, akkor szerintem már rég rossz.

Azért én sok sikert kívánok Neked!:)

2011. júl. 12. 13:27
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Eszed mint a mák, de az is csak darálva.

Az én háttérképemen a kutyám van, most akkor én vele csalom a barátnőmet?

2011. júl. 12. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

13:28

Sok eszed van. Marhára nem ugyanaz a két dolog, mivel normális ember nem fajtalankodik. Egyébként meg azért van kinn a kutyád mert fontos neked. Neeeem? Na, kapisgálod már mi az összefüggés? Kutya a háttér: szeretem a kutyámat Ismerős csaj a hátterem: valamit jelent nekem a csaj.

2011. júl. 12. 13:37
 18/18 dhcs válasza:
Hát nem tudom, hogy még együtt vagytok-e. Ha nem cseréli le, annak ellenére, hogy leültél megbeszélni vele, normálisan, hogy neked ez fura, akk hozd föl, hogy most te érsz neki többet, vagy az a csaj, döntse el, mert otthagyod. Ha nem szedi le, ne szakíts hanem rakj ki valami pasit és viselkedj úgy ahogy ő. (Poénból én ezt tenném) Ha nem változik semmi fölösleges az egész. Jah és várom a történet végééétt!! :D
2012. júl. 15. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!