Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok egyedül, ha ezt furcsállom, igaz?
Figyelt kérdés
a barátom telefonjának háttérképe egy lány, aki az ismerőse, én viszont semmit ne tudok róla.
2 hónapja vagyunk együtt.
Azt hiszem az időt nézte meg, amikor megláttam, hogy egy csaj a háttere. Ezen jól elcsodálkoztam és kérdeztem tőle: "Mi a háttered? - erre megmutatta - és ki ő?" aztán megmondta a nevét és úgy nézett rám mintha nem is jelentene semmit, hogy egy másik lány a háttere.
Hát közel vagyok ahhoz, hogy szakítsak!
2011. júl. 10. 23:46
1/18 anonim válasza:
Én már megtettem volna...nem érdemel meg.
2/18 A kérdező kommentje:
na jó,de akkor mégis mit mondjak neki? az elég hülyén hangzik, hogy azért, mert egy másik csaj a háttered...
2011. júl. 10. 23:49
3/18 anonim válasza:
Talán kérdezd meg tőle hogy miért rakta ki azt a hátteret. Hogy jelent e neki valamit a csaj. Kommunikáció! Egy kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog.
4/18 anonim válasza:
Nem.
Hát miért hagytad annyiban?
5/18 A kérdező kommentje:
oké köszi. én még ilyen zöldfülű vagyok ezekhez a dolgokhoz.:S Persze az nekem is piszkálja a csőröm, hogy ha elvileg engem szeret és én hiányzom neki, minek állít be másik csajt háttérnek????
2011. júl. 10. 23:53
6/18 anonim válasza:
fúú, hát lehet van rá valami jó magyarázata, de mondom, ha az én barátnömnek valami fiú lenne a hátterén, és mondaná, hát de mi olyan jó haverok vagyun, vagy ö megmentette az életem vagy akármi, akkor is furcsálnám hogy a háttérképeként használja...
20/F
7/18 anonim válasza:
"erre megmutatta - és ki ő?" aztán megmondta a nevét és úgy nézett rám mintha nem is jelentene semmit," Na és akkor itt jön az a kérdés hogy: És miért van kint neked háttérképnek? Jártál vele? Tetszik neked? STB STB.... jahjjj
8/18 anonim válasza:
mi a fa*zért itt kérdezed ezt ha a barátod és szereted akkor nehogymár ne merd megkérdezni tőle .....
9/18 anonim válasza:
Persze kérdezősködhetsz, de ha már ilyen vastag bőr van a képén hogy másik csajt rak ki háttérnek, akkor nem érdemes nagyon faggatni. Nagy valószínűséggel nem fog igazat mondani. Egyébként 100%-ig biztos lehetsz benne hogy nem a barátnője? Talán azért van kinn még mindig, mert ha eltűnne onnan, akkor kérdőre vonná a másik barátnője. A képen szereplő csaj. Akár ez is lehet, bár nem tudok semmit egyikőjükről sem, de el tudom képzelni ezt a variációt:)
10/18 anonim válasza:
Azért csinált úgy,mintha jelentéktelen lenne neki,mert jelentéktelen is... ha egy kiskacsát raksz ki neki háttérképnek,akkor az marad kint,míg le nem szeded neki... Én majdnem ilyen szitunál ezt tettem... És míg le nem cseréltem,az volt neki a háttérképe...ÉS nagyon sok éve már együtt vagyunk azóta is!!!! Nem fogják fel,h neked mi fájhat,(tisztelet a kivételnek) Ők nem úgy gondolkodnak,mint mi... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!