Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt?
Szeptemberben elkezdtem beszélni egy csajjal msnen és elkezdtem dicsérni őt,hogy milyen csinos stb.Aztán valahogy a beszélgetések kezdtek unalmasak leni számára folyton csak én kérdeztem és már nem is beszélünk mondjuk úgy,hogy elegem lett abból,hogy én még lehoztam a holdat is neki az égről és más fiúkkal flörtölgetett de ha nem tetszem neki nembaj de ez a csaj nem lényeg :)
DE ez alatt let egy nagyon jó lány barátom úgyszintén mint akiről elöbb meséltem csak nem azzal a szándékkal kezdtem el vele beszélgetni,hogy összejöjjünk hanem mert nagyon jó voolt :) DE amikor elkezdtem, őt is dicsérni az lett az eredmény ,hogy alig alig ír rám.......tehát detto ugyan azt csinálja mint az első csj csak ha pl egy napig vagy 2 napig nem írook rá csak akkor ír rém :S Nem értem ezt a logikát :(
valószínű unalmas nekik hallgatni ahogy... nem tudok jobb kifejezést, nyalod a s*ggük:) ezt nem negatív árnyalattal akartam, de ma (is) ilyen vulgáris kedvemben vgyok...
amikor egy nő és egy férfi kapcsolata átfordul abba, hogy a férfi dicsérgeti, a nő meg köszöngeti, aztán jön a "kínos" kérdez-felelek, amit a srác ismerekdésnek szán, de valójában a nő állásinterjún érzi magát... hát valóban nem lélekemelő. bezsélgess, függetlenül. majd kialakul, majd megismeritek egymsát. ha meg nem megy a beszélgetés, nem kell erőltetni, akkor nem passzoltok.
én bókolok a páromnak "ő szereti" de mielőtt össze jöttünk volna semmi olyat nem mondtam h. ez tetszik benne, meg ez áll jól neki, vagy külsőre mi az ami elragad engem"
és én is kapok egy keveset, de előtte semmi ilyet nem mondtunk a másiknak, csak miután összejöttünk "az első csóknál", a miért pont én? kérdésre,
és mi tetszik bennem?
mi fogott meg? kérdésre, utána ez 1-1szer előjön 2alkalomból 1 szer mindig megdicsérem valamiért :P
az más ha már kapcsolatban, ott jól esik egy-két bók (nem rengeteg).
de ismerekdésnél, főleg ha még nincs meg a nő részéről a hatalmas vonzalom, csak "esetleg alakul" fázisban van, ott kimondottan zavaró, mert sokszor olyan érzés hogy " na jól van, ez itt egyfolytában dicsér, én még azt sem tudom kell-e nekem, ez így gáz, és egyébként sem beszélgetés ez így, tiszta tolakodó az egész"
1. Csak MSN-en beszélgetsz velük (bocs, vagy facebookon).
2. Nem arra kapják fel a fejüket, hogy de jól ez a ruha azon a képen, hanem ha megjegyzed hogy azon a képen olyan a fejük, mintha az ötödik feles után, de még a hatodik feles előtt lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!