Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, szerintetek mit csináljak?
Honnan tudod, hogy olyan a lány?
Lehet, hogy csak mondják róla, ismerd meg aztán ha nem jön be akkor nem csak maradjatok barátok.
Egyébként hány éves? Lehet hogy változni fog.
2011. júl. 10. 20:49
2/10 A kérdező kommentje:
Ő 22 éves. Egyébként csak hallomásból tudom róla.
Hát próbálj közelebb kerülni hozzá. Lehet nem is olyan.
2011. júl. 10. 20:53
Bizonyosodj meg róla, hogy valóban olyan-e...
Ha igen, akkor nem tudok mit mondani, tudod a várható lehetőségeket, mindenkinek magánál az esze.
Egy rendes, ártatlanabb helyes lányért miért nem lehet oda lenni?
És akkor persze majd jönnek a minden nő k****? kategóriájú kérdések...
19/l
2011. júl. 10. 20:54
5/10 A kérdező kommentje:
Alapvetően a normál, visszafogottabb lányok jönnek be, ő az egyetlen kivétel, nem is értem, hogy mi van velem. Amúgy meg soha nem raknék ki ilyen kérdéseket, kulturáltabb vagyok annál.
Ha tetszik neked, akkor vágj bele. Megismered és eldöntöd mit szeretnél vele a továbbiakban. Ha nem jön össze, legalább az ismeretség megmarad
2011. júl. 10. 21:07
Ha olyan a lány,az is lehet csak azért mert még nem volt szerelmes.egy próbát megér és lehet te leszel az első akivel hosszabb távon is megpróbálja.
2011. júl. 13. 13:15
én is így voltam ezzel, hogy azért 'kavartam' egy csomó pasival és nem vettem senkit komolyan mert nem voltam szerelmes. aztán megismertem egy srácot és eszembe nem jutott már másokkal lenni :D egy próbát megér
2011. júl. 13. 13:26
Ajánlok egy tippet: Kerülj közelebb hozzá, legyetek jóban, és amikor esetleg "megpróbálna megszerezni" ne vedd figyelembe, viselkedj vele ugyanúgy mint előtte, és ne adj arról jelet, hogy tetszik neked. Akkor elkezded egy kicsit jobban érdekelni majd őt, és talán több is kisülhet ebből ;)
(hidd el, tapasztalat! Mindig az kell, akit "nem kaphatsz meg")
2011. júl. 13. 13:27
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :) Szerintem megpróbálom vele, hátha összejön a dolog.:) Egyébként azt mondta az egyik ismerősömnek két-három hónappal ezelőtt, hogy szeretne már egy komolyabb kapcsolatot (bár ettől független még mindig igaz rá, h szinte "minden nap mással), szóval egy próbát simán megér. :)
Kapcsolódó kérdések: