Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszünk a párommal 4éve együtt és (lent)?
Arra gondoltam,hogy adok neki egy napot,amikor félre léphet.
Úgy gondolom 4 év alatt már talán kicsit un(bár ez nem látszik)és így sokkal jobb mintha megcsalna a tudtom nélkül.
Jól meggondoltam,ha úgy sül el,hogy a csaj jobb neki és elhagy,akkoris jól járok,mert legalább kiderült,hogy nem én vagyok az igazi.
Fiúk Ti mit szólnátok ehez?
ilyet egy normális pár nem csinál. ha szeretek valakit akkor nem akarok félre lépni. aztán kitudja, megadod neki a szabadságot és megszeret egy másik lányt, vagy esetleg majd máskor is akar szabadnapot..ez egy idióta dolog lenne, remélem te sem gondoltad komolyan...
ha van egy hörcsögöd és kiengeded őt 10 percre akkor már nem akar visszamenni a ládába...mert megérezte a szabadság ízét
Ha megszeret valakit akkor nem is engem szeret és később úgyis kiderülne.Én így gondolom.
A patkány viszont visszajön a ketrecébe :)
Köszönöm a válaszokat!
Aki azt írta idióta vagyok az gondolkozzon el azon,hogy ki ír ismeretlenül ilyen baromságokat a másiknak.Egyébként az ilyen kötekedő emberek véleménye nem érdekel.
Aki nem értett egyet az is megoldotta,hogy normális hangnemben válaszoljon.
Aki erre nem képes arra nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!