Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak pár másodpercig néz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak pár másodpercig néz?

Figyelt kérdés

Mikor egymásra nézünk,akkor ő fordítja el a fejét, kicsit néz, aztán semmi.

Szokott bámulni is,aztán mikor ránézek,lesüti a szemét a fiú.

Tudom,hogy tetszem neki,de miért nem hosszan néz?

2011. júl. 10. 17:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jobb lenne hosszan, nem tudom ugyanis nem csináltam még olyat :) Csak röviden mindig. Azért amit már mondtam, ha rám néz akkor zavarba jövök.
2011. júl. 10. 20:27
 22/29 anonim ***** válasza:

simán gyáva, és ezt nem lenézésből, nem csak a lányok tudnak izgulni, meg aggódni ha valaki tetszik nekik... :))

25/F

2011. júl. 13. 18:33
 23/29 anonim ***** válasza:

Zavarban van, félénk, talán tényleg azt hiszi nem lehet semmi a dologból, de közben tetszel neki. Én is így szoktam lenni.

26F

2011. júl. 13. 19:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Túl jónak tart magához képest, félszeg és szűz. Háromból kettő biztos igaz. És az is hogy rád mászna legszívesebben. De több mint valószínű neked kell lépned, és még akkor is lehet hogy elsőre menekülni akar majd.
2011. júl. 13. 20:18
 25/29 A kérdező kommentje:
Hát elég nehéz elhinni,hogy zavarban van...
2011. júl. 13. 23:45
 26/29 A kérdező kommentje:
Azt meg miből gondolod amúgy,hogy rám akar mászni??
2011. júl. 14. 00:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Nyilván való. Ha bámul majd ha lebukik máshová nézz, akkor mi más lenne. Én is ilyen voltam szűzen, és ez az egész tipikus viselkedés.
2011. júl. 14. 00:39
 28/29 A kérdező kommentje:
Aha,hát pedig pont nem néz ki szűznek.De most hogy már nem vagy szűz,nem nézel el,ha lebuksz?Miben változott a viselkedésed?
2011. júl. 14. 00:54
 29/29 anonim ***** válasza:

Én sem néztem ki szűznek, ezért sajnos sokáig az voltam.

Most már kacsintok vagy más hasonló jó pofa jelet adok, még ha nem is bámulom tovább. És ha jól reagál akkor oda megyek a kiszemelthez jópofizni, hogy megtudjam hogy a személisége is olyan vonzó mint amit a külső tulajdonságok (mozgás, tartás, etc.), sugallnak. ....

2011. júl. 14. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!