Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak pár másodpercig néz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak pár másodpercig néz?

Figyelt kérdés

Mikor egymásra nézünk,akkor ő fordítja el a fejét, kicsit néz, aztán semmi.

Szokott bámulni is,aztán mikor ránézek,lesüti a szemét a fiú.

Tudom,hogy tetszem neki,de miért nem hosszan néz?

2011. júl. 10. 17:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom elmondani, valahogy zavarba jövök amikor észreveszi h nézem őt...

Azért lehet mert egy nyuszi vagyok:)

2011. júl. 10. 18:41
 12/29 A kérdező kommentje:

18.41.Jó,akkor mondom,hogy mire vagyok kíváncsi!

Mit érzel olyankor?Mire gondolsz? Milyen testi tünetek vannak? Mik jutnak eszedbe? Mit szeretnél csinálni,mikor észrevesz? Mit nem szeretnél tenni? Mi lenne az ideális helyzet,amikor nem jössz zavarba?

2011. júl. 10. 18:44
 13/29 anonim ***** válasza:

Hú mennyi kérdés ez igen:)

Ha már nézem akkor biztosan tetszik a csaj, mert különben nem nézném. Akkor nem jönnék zavarba ha tudnám h én is tetszem neki, és hát...ilyenkor nem igazán jut eszembe semmi mintha leállna az agyam,

De ilyenkor mindig érzem h dobog a szívem jó erősen...

Remélem érted már hogy mit akartam mondani, sajnálom ha kicsit fura lett

2011. júl. 10. 18:50
 14/29 anonim ***** válasza:
És ha neked is tetszik, akkor ha rádnéz mosolyogj rá hátha leesik neki, előző voltam :)
2011. júl. 10. 18:55
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem volt fura,köszönöm a válaszod.Szoktam látni a fiún,hogy kicsit izgatott lesz,gondolom ez nála is együtt jár a heves szívdobogással.
2011. júl. 10. 18:55
 16/29 A kérdező kommentje:
Na írjáál még valamit....!!
2011. júl. 10. 19:04
 17/29 anonim ***** válasza:
Mit írjak mond mit akarsz még tudni? :D
2011. júl. 10. 19:36
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem lenne jó hosszan szemezni?

Ja és miért gondolod,hogy ciki,hogy észrevesz a lány?Mi van akkor,ha nem is tetszel neki,és észrevesz?Észrevenni valakit nem egyenlő azzal,hogy nem tetszik neki az a személy.

A lányt valami felsőbbrendű lénynek képzeled el,hogy zavarba jössz?

Te akartad,hogy kérdezzek,aztán ne sértődj meg!!

2011. júl. 10. 19:45
 19/29 anonim ***** válasza:

Az utolsó kérdésed valahogy megfogott. Igen kb. úgy érzem h a lányok sokkal jobbak és sokkal jobban kell őket tisztelni mint a fiúkat, és hogyha rám néz azt ki is kell érdemelnem.

Hát igen nem vagyok mindennapi eset de én ezt gondolom.

2011. júl. 10. 19:49
 20/29 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz dolog egyáltalán.Na de nem lenne jobb hosszan szemezni?Mi a véleményed erről?Vagy jobb a rövid szemezés?Mondd meg miért!!
2011. júl. 10. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!