Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy bízzon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy bízzon bennem?

Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok, a párom 11 évvel idősebb, de nem mer hozzám közeledni, mert fél. Szeretjük egymást, csak valamiért fél attól, hogy ha csókoknál több is történne köztünk, egyszer véletlenül összevesznénk valamin és hogy én akkor elárulnám valakinek, hogy lefeküdtünk. A munkája miatt és egyébként sem engedhet meg magának ilyesmit. Én sose tenném meg, de nem tudom, hogy érjem el, hogy bízzon bennem. Segítsetek :( én szeretnék vele lenni....
2009. márc. 30. 18:59
 1/2 anonim válasza:
Szia!Én úgy gondolom valamely szempontból érthető a párod félelme és azzal tudsz segíteni ha vársz. Gondolkozz kicsit fordítva, amikor egy fiú akar lefeküdni egy lánnyal, de a lány még nem készült fel rá, mert nem bizzik a párjában, a fiú azzal tudja bebizonyítani a legjobban, hogy szereti és nem kell tartania semmiféle rossz következményektől, hogy VÁR, egészen addig amíg a lány azt nem mondja, hogy "szeretnék veled lefeküdni".
2009. ápr. 1. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezzel a várós dologgal csak annyi a baj, hogy ő megmondta, hogy nem mer ilyesmibe kezdeményezni. Már majdnem két hónapja, hogy türelmesen várok, de úgy érzem, hogy még egyáltalán nem bízik bennem...
2009. ápr. 2. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!