Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az, hogy "Nekem 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy "Nekem 1 Nőre van szükségem! "? -főleg férfiak

Figyelt kérdés

A volt párom ezt mondta Nekem és ,hogy én még nem vagyok Nő hanem még csak lány,csajszi viszont csodálatos Nő lesz belőlem...Ugyhogy ez most nagyon rosszul esett mert fogalmam sincs miért de emiatt magamat hibáztatom,hogy miért nem vagyok 27-28 éves és,hogy mit nem tudok én neki megadni mint 1 Nő,miben különbözök 1 Nőtől és miért nem tekint rám Nőként..??Tény,hogy 21 éves vagyok de nem az a ribi fajta mint a mostani lányok többsége hanem kimért,kicsit távolságtartó és nehezen "adom oda" magam.Egyáltalán akkor minek is volt Velem 9 honapig ha neki 1 "Nő" kell??miért nem választott magának 1 Nőt hisz nem lett volna neki nehéz:(

De a kérdés főleg az,hogy milyen 1 igazi Nő és rám 21 évesen miért nem tud valaki Nőként nézni??Mi a különbség?

(kort is írjatok légyszi)

Köszönöm:)

21/L 33/F

2011. júl. 10. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem TŐLE kérdezed meg?
2011. júl. 10. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:
természetesen megkérdeztem,de választ ő se tudott rá adni..főleg a tapasztalatot hozta elő,de ezenkívül ő se tudott pontos választ mondani..pedig szerintem a lányok vagy Nők(már magam sem tudom mit mondjak) a 20as éveik elején illetve közepén vannak "csúcspontjukon"..vagyis inkább ezt a 20as éveikben járó fiú ismerőseim állítják..
2011. júl. 10. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Tudod ezt nagyon nehéz megmagyarázni. Az az igazság,hogy néhány év múlva érezni fogod azt,hogy most érzed igazán nőnek magad. Sajnos tényleg nem tudom szavakkal leirni. A volt barátod téged választott akkor,mert még nem ismert, csak idő közben jött rá,hogy sajnos még meg kell érned. Lehet hogy komolyabb vagy az átlagnál,de hozzá néhány dologban mégsem. Nekem is idősebb pasim volt (már nem ) és folyton azt éreztem hogy fel kellene nőnöm hozzá. Én 24 vagyok ő most 30. Mostmár igazán nőnek érzem magam,hozzá mégis kicsit még gyereknek. Nem tudom hogy van ez...

2011. júl. 10. 18:12
 4/4 A kérdező kommentje:
azért köszönöm a válaszod:)bár azt mondjuk már az elején éreztem,hogy a korom miatt hogy is mondjam "lenéz" bár mindig mondtam neki,hogy ne ahhoz hasonlítson,hogy ő milyen volt 21évesen..viszont egyszer elszólta magát,hogy ő örülne a legjobban ha 40évesen 1 bomba csaj lenne mellette de mikor ő 40 én 26..vagyis talán a családalapításra gondolhatott(amit én még nem biztos,hogy szeretnék) vagy arra,hogy 1 Igazi Nő már kiélte magát én meg még tulajdonképpen nem..
2011. júl. 10. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!