Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy? (többi lent)
Figyelt kérdés
Járok egy fiúval,nem olyan régóta és ő már mondta,h szeret....én is úgyérzem,h szeretem,de nembírom kimondani...nemmegy...miértvanez.2011. júl. 9. 22:56
1/7 anonim válasza:
Mert akkora ügyet csináltok belőle, azért. A fiúknál nincs ekkora jelentősége a "szeretlek" szónak.
2/7 anonim válasza:
mert félénk vagy, én is ilyen voltam... nagyon szerettem a barátom, még is féltem kimondani, de nem tudtam volna megmondani, hogy miért... de egyszer bátorságot vettem magamon, és kimondtam:) ő is nagyon örült, és én is, úgyhogy sztem te is tedd meg, mielőtt még azt fogja hinni h nem szereted...
3/7 A kérdező kommentje:
és akkóaz miértnem?
2011. júl. 9. 22:58
4/7 A kérdező kommentje:
rendben :)
2011. júl. 9. 23:00
5/7 anonim válasza:
Normális férfiaknál igen is van jelentősége.Amúgy egyszer kimondod,utána jobb lesz. :)
6/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat :D
2011. júl. 9. 23:02
7/7 avieholic válasza:
Először nehéz kimondani, pedig nem nagy cucc. Csak ne bonyolíts mindent túl, és egyszerűbbek lesznek a dolgok. Magyarán ha úgy érzed, hogy szereted, akkor mondd ki neki.
Manapság egyébként sincs semmi kultúrája a szeretlek szónak, lassan már akkora súlya sincs, mint egy sziának, úgyhogy tényleg nincs min aggódnod. Akkor se lesz semmi, ha most kimondod, aztán meg később már rájössz, hogy nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!