Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20éves fiúk, milyen lányt keresnek maguknak?
Némát az árvaházból. Se duma, se anyós.
Amúgy kedves, mosolygós, vidám, bújós, nem dizsiis, vedelős, cigizős.
A csajoknak először is azt kellene megérteni, hogy ha a srác kinyalja a s*ggedet (ha nem akkor dobjad a g*cibe!)akkor te ne csak annyival köszönd meg, hogy szexeltek. A szex az alap dolog és nem fizető eszköz. Te is nyald ki a s*ggét! A csajok annyira tudják mondani, hogy mik a bajaik a srácokkal, csak nem veszik észre, hogy azoknak mit el kell viselniük tőlük. Szóval figyelj oda az elvárásaira, de nem kell megjátszanod magad, ne figyelj az ilyen legyél kedves, megértő stb. közhelyes baromságokra. Ha véleményed van akkor azt mondd ki. (kivéve, ha szőke vagy :D, csak vicceltem, maradjunk annyiban, ha hülye vagy akkor inkább csak helyeselj XD) Nem utálunk jobban semmit a buta libáknál. Lehessen az asszonnyal beszélgetni és ne csak arról, hogy mi történt vele aznap, vagy mit látott valamelyik filmben. Na meg az se hátrány, ha nem csak a saját poénunkon kell nevetnünk, jó az ha megnevetteted a srácot. Érd el, hogy olyan ragaszkodást érezzen irántad mint egy testvér iránt (és nem úgy értem, hogy gondoljon rád úgy mint egy testvérre, mert az gáz). Ja és ha valami bajod van vele, akkor ne várd meg, hogy kitalálja mi a bajod, mert a közhiedelemmel ellentétben nem vagyunk gondolat olvasók. Szóval a lényeg az egyensúly. Ne csak azt várd, hogy boldoggá tegyen, hanem te is tedd azzá, meg fordítva: Ne csak arra figyelj, hogy boldoggá tedd, hanem érd el, hogy boldoggá tegyen. Kb. ennyi szerintem a lényeg, a kivitelezés meg a te dolgod.
Nem tom, amúgy ezek szerintem alap dolgok, de sok csaj mégsem tudja, ha nem ilyenekre gondoltál akkor bocs.
igen,de legalább 2 legyen belöle,hogy naponta 2x
jo legyen vele az ágyban vagy autoban vagy a szalmakazalban..akárhol csak 2 legyen naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!