Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha 14 evesen meg nem csokoloztam? L
ugyanigy vok csak én 16
énse csókolóztam de ezt senkinek nem kell tudni xDxD
Hűha, én 18 évesen csókolóztam először, első szex előtt 5 perccel és még élek:)
Igaz, azóta is keresem a szerelmet, egy csalódáson is már túlvagyok de csak lesz valaki...:)
Esetleg aki fejér megyei és van kedve ismerkedni dobjon egy levelet:)
18f
Ne aggódj te leányzó, egyáltalán nem ciki! Én sem csókolóztam még, és nem érzem annak! Hogy más emiatt esetleg gáznak tart, az meg nem érdekel ;)
21/f
"A válasz írója 7%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:21
ti zárdába éltek???te uristen 18 évesen elöször csokolozni-.-" am szentem 14 évesen probáld ki a csokolozást nem kell beleszertned a fiuba."
Ezen kommented alapján nem is csodálkozom, hogy mindössze 7%-ban találják hasznosnak a válaszaid...Egyébként halkan javasolnám, hogy mielőtt másoknak szólogatsz be, inkább tanulj meg írni...
"ti zárdába éltek???te uristen 18 évesen elöször csokolozni-.-" am szentem 14 évesen probáld ki a csokolozást nem kell beleszertned a fiuba."
Igen, 15 évesen pedig bassz is meg minden második szembejövőt, nemtől és kortól függetlenül, addig éld ki magad, amíg nem diagnosztizálják az AIDS-et! Az érzelmek ráérnek. Pfff. Imádom az ilyeneket, aki ilyen frankón le tudnak nézni bárkit, csak azért, mert nem olyan kurvoid, mint az "elvárható" lenne. Sztem meg ez ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!