Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy baj ez hogy még csak itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ez hogy még csak itt tartunk? L/14

Figyelt kérdés
Már kb 2 hónapja járok a barátommal volt sok szájra puszi, csók meg 1-2... Csókolózás több másodpercen át nem is volt. Néha ránézek más párokra és olyan lemaradottnak érzem magam/magunkat. És sajnos a fiúm se egy kezdeményezős. Véleményetek erről?
2011. júl. 8. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Még csak 14 vagy. Nem vagytok lemaradva. (mondom ezt úgy, hogy 14 évesen már szexeltem. Nem bántam meg, de várhattam volna még)
2011. júl. 8. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek vagytok még, ennyi a probléma. Vagyis ez nem probléma, hova sietsz? Ha meg csókolózni akarsz vele akkor kezdeményezz. Ne mindig a másiktól várd el hogy kitalálja te mit akarsz. Nem gondolatolvasó.
2011. júl. 8. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
18 éveskorod előtt felejtsd el a szexet, mert megfogja mérgezni a lelked.
2011. júl. 8. 20:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem is szexről van szó... ez eszembe se jutott. A csókolózásról van szó..
2011. júl. 8. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Kezdeményezhetsz Te is, lehet, hogy nem akar nagyon nyomulósnak látszódni... Amúgy meg semmiről sem vagy(tok) lemaradva!!! :)
2011. júl. 8. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Olyan is van ám, aki egész egyszerűen nem szeret csókolózni, felnőttként se :) Egyáltalán nem baj, hogy "csak" itt tartotok. Nyugi :)
2011. júl. 8. 20:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Ok! :))
2011. júl. 8. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:

miért lenne baj? nem másokkal kell foglalkozni.

nekem is volt 14 évesen barátom, de valahol még nem vágytam rá, mi nem is jutottunk tovább arcra puszinál, és kézen fogva sétálásnál. ez ment 3 hónapig, utána otthagytam. nem is volt egy darabig senkim.

2011. júl. 8. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
miért hagyjátok abba a csókolózást pár mp után? ki hagyja abba? te vagy ő? nem túl nyálas a csókod?
2011. júl. 8. 20:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy túl nyálas.. szinte mindketten egyszerre hagyjuk abba, jó tudom hogy ha én tovább csinálnám sztem azért tovább is tartana..
2011. júl. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!