Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég egy srác elvarázsolta a szívem és hirtelen ott tartunk mintha már évek óta párok lennénk együtt élés sok eggyütt töltött idő. Mit tegyünk, hogy újra jöjjön az a varázs. Kellünk egymásnak csak most hirtelen sok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 15:06
1/5 anonim válasza:
Próbáljatok ki új hobbikat közösen. Pl a latin táncok elég tüzesek. De egyszerűen csak programokat kell csinálni
3/5 anonim válasza:
Ilyen a szerelem. Rózsaszín köd, aztán az elszáll és maradnak az érzések. De nincs ezzel semmi baj. Már nálunk sincs varázs, de imádjuk egymást és jól megvagyunk.
4/5 anonim válasza:
Szerintem te valami 18 éves szerencsétlen vagy, aki összeköltözött egy legalább 10 évvel idősebb, saját korosztályában tehetetlen dilettáns balfasszal, és bizony 2 hónap után jöttél rá, hogy nem tud kielégíteni. Van ilyen.
5/5 A kérdező kommentje:
16:00-ás tévedsz csak egy 10 el vagyok idősebb, szerintem kicsit erős megfogalmazásod volt ha nem tűnt volna fel párkapcsolati kérdést tettem fel és nem sex kategóriát.
Saját tapasztalat alapján írsz ilyet hát nem minden ember egyforma.
2010. ápr. 15. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!