Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem az embereket. Ennyire furcsa ez? Ti mit gondoltok ha ilyet láttok?

Figyelt kérdés

Hollandiába élek már több mint fél éve,és összejött egy néger sráccal! Együtt vagyunk már 2 hónapja..nagyon aranyos és megkell mondanom csalódtam bennük,mert énse gondoltam,hogy ilyen értelmesek meg ahogy gondolkoznak!mindegy nem is ez a lényeg,hanem mikor sétálunk az utcán meg együtt vagyunk mindenki megnéz és ilyen furcsa fejet vágnak..mintha elitélnének,lenéznének,hogy ilyen sráccal járok!

Anyumnak se tetszik igazán a dolog..elfogadta a helyzetet,de látom rajta,hogy nem tetszik neki..mindig odaszúr,hogy ezekbe nem lehet megbizni..agresszivak,mindenki maradjon meg a saját szinénél..

Pár hete pedig Facebookra felraktam a közös képünket és egyből jöttek a hozzászólások,hogy :-"wow" -"Furcsa" "az ember szine fehér.."

Ti mit gondoltok? Ti is elitélitek az ilyet?

szerintem mindenki ember tök mindegy milyen szine van..

18/L

2011. júl. 8. 17:22
1 2
 11/19 avieholic ***** válasza:

Mit érdekel, hogy mit gondolnak? Nem kell vele foglalkozni. Rasszizmus volt van és lesz is. Ha más bőrszínű párt választ az ember, akkor el kell fogadja, hogy az emberek nagy része rossz szemmel fogja nézni. Innen is, onnan is. Vagy elfogadod, és nem érdekel, vagy mielőbb szakíts. Ha képes vagy rá, előbbit javaslom.

Egyébként halkan jegyzem meg, hogy a pozitív megkülömböztetés semmivel nem jobb, mint a negatív...

2011. júl. 8. 18:06
 12/19 anonim válasza:
mi a neved? megnézlek titeket facebookon,hogy miért lehettek olyan érdekesek:D
2011. júl. 8. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Én csak a cigányokat nem szeretem, nem vagyok fajgyűlölö, különben is a félvér emberek olyan szépek, különösen a fekete(néger) és fehér ember közös gyermekei!
2011. júl. 8. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Hollandiában nagyon nem szeretik a színesbőrűeket az echte hollandok. Kinn él a családom egy része, onnan tudom.
2011. júl. 8. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem szép dolog! Lehetnek majd cuki kapucsínó babáitok!! :DDDD Azok a legédibbek ^^xD
2011. júl. 8. 18:26
 16/19 A kérdező kommentje:

Örülök,akkor..már azt hittem velem van valami baj,hogy csak én vagyok más véleményel mint mások!

Azért,mert megnéznek mintket és elitélnek még nem fogom elhagyni...

de köszönöm a biztató válaszokat:)

Czekmeiszter Viviennek hivnak amúgy...:D

2011. júl. 8. 18:28
 17/19 anonim ***** válasza:
csak anníit mondok ,hogy kicsi a világ...páromnak meg neked van egy közös ismerősötök...neveket most nem mondanék :)
2011. júl. 8. 18:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Tipikusan itt is a média manipuláció, a filmekben a négereket legtöbbször úgy mutatják be, hogy a gettóban bandázik bűnözik füvezik stb stb, így ezáltal kialakul az a tudat az emberekben, hogy fuj négerek, pedig sokan nem szolgálnak rá ellentétben a cigányokkal ahol azt akarják nálunk elhitetni, hogy ők Magyarország megváltói.

Vagy csak amit előbb leírtak, hogy Hollandiában tényleg nem szeretik a fikuszokat.

2011. júl. 9. 11:53
 19/19 anonim ***** válasza:
miért kell a képeiden a középső ujjadat mutogatni?!!már nem azért, én nem a pasidat, hanem téged ítéllek el.
2015. febr. 28. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!