Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már "nyitott" kapcsolatotok? Milyen?
Mi a véleményetek róla?
Arról van szó h nem vagyok hűséges tipus, a kiszemeltem meg nem akarja lekötni magát, imád bulizni, inni... csajok, flört. Arról agyalok h menne egy nyitott kapcs köztünk?
" kielégítitek egymás testi igényeit, azt' annyi"
Igazából amit az első mond az ott hibádzik, hogy a nyitott kapcsolat lényege, hogy a testi igényeket elkülönítik az érzelmektől, és míg egymást szívből szerethetik, a testi igényeket másokkal is kielégíthetik.
A másik "fajta" nyitott kapcsolat pedig az amikor már nem szeretik egymást, de elválni nem akarnak. Szerintem te inkább az elsőre vágysz, de ismétlem, ez csak több évnyi kapcsolat után működik, és nagyon erős ragaszkodás, szeretet és bizalom kell hozzá, különben egyszerűen csak kiszerettek egymásból/féltékenyek lesztek stb stb. A probléma pedig senkinek sem kell.
Nekem volt már nyitott kapcsolatom,nem is egy!Nagyon élveztem de marha bonyolult,szóval tényleg csak úgy megy ha uralkodni tudsz magadon!
Bele lehet bonyolódni!Hívod hogy töltse veled az éjszakát(egy részét) és épp máshol vagy másnál van vagy épp bulizik vagy mit tudom én!Aztán ő hív téged,akkor neked nem biztos hogy jó!Legalább is nálunk így volt!Dobtam egy sms-t és vagy jött vagy nem!Elég bosszantó ha harmadszor se tud jönni...vagy épp én voltam elfoglalva!A túl őszinte részt meg hagyd el...a franc se lenne kíváncsi ki csinált meg előttem egy nappal...érted...:D
Na de ügyesen lehet ezt csinálni hónapokig!
Én mondjuk már ugyan túl vagyok ezen a korszakon,meggyóntam bűnömet,átmostam az agyamat és boldog menyasszony vagyok EGYETLEN EGY férfival az oldalamon(ágyamban)!:D:D:D:D
Neked meg jó szórakozást!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!