Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már "nyitott" kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dexy kérdése:

Volt már "nyitott" kapcsolatotok? Milyen?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla?

Arról van szó h nem vagyok hűséges tipus, a kiszemeltem meg nem akarja lekötni magát, imád bulizni, inni... csajok, flört. Arról agyalok h menne egy nyitott kapcs köztünk?

2011. júl. 8. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el a "kapcsolat" szót, inkább gondolj rá úgy mint egy étteremre, ahol az éhedet csillapítod, vagy egy wc-re ahol reggelente szrsz egyet, értsd: kielégítitek egymás testi igényeit, azt' annyi. Ha ezt így fel tudjátok fogni akkor menni fog.
2011. júl. 8. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
A nyitott kapcsolat csak akkor működik ha a felek szeretik és tisztelik egymást. Ehhez több évnyi párkapcsolat szükséges. Ha már eleve úgy álltok egymáshoz, hogy közben buliznátok, meg igazából inkább mással lennétek akkor bukásra ítélt.
2011. júl. 8. 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a testi igényekről van szó. Egy őszinte barát kell nekem akivel szexelhetek. Mással is csinálhatja, és oda megy ahova akar, akivel, amikor .... csak mondja meg. Én is fogok mással, és megmondom neki. Ez így működhet?
2011. júl. 8. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

" kielégítitek egymás testi igényeit, azt' annyi"

Igazából amit az első mond az ott hibádzik, hogy a nyitott kapcsolat lényege, hogy a testi igényeket elkülönítik az érzelmektől, és míg egymást szívből szerethetik, a testi igényeket másokkal is kielégíthetik.

A másik "fajta" nyitott kapcsolat pedig az amikor már nem szeretik egymást, de elválni nem akarnak. Szerintem te inkább az elsőre vágysz, de ismétlem, ez csak több évnyi kapcsolat után működik, és nagyon erős ragaszkodás, szeretet és bizalom kell hozzá, különben egyszerűen csak kiszerettek egymásból/féltékenyek lesztek stb stb. A probléma pedig senkinek sem kell.

2011. júl. 8. 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom mi legyen .... :/
2011. júl. 8. 13:28
 6/7 anonim válasza:
Szerintem szexejetek amikor kedvetek van hoza. De szerintem annál több ugyse menne.
2011. júl. 8. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt már nyitott kapcsolatom,nem is egy!Nagyon élveztem de marha bonyolult,szóval tényleg csak úgy megy ha uralkodni tudsz magadon!

Bele lehet bonyolódni!Hívod hogy töltse veled az éjszakát(egy részét) és épp máshol vagy másnál van vagy épp bulizik vagy mit tudom én!Aztán ő hív téged,akkor neked nem biztos hogy jó!Legalább is nálunk így volt!Dobtam egy sms-t és vagy jött vagy nem!Elég bosszantó ha harmadszor se tud jönni...vagy épp én voltam elfoglalva!A túl őszinte részt meg hagyd el...a franc se lenne kíváncsi ki csinált meg előttem egy nappal...érted...:D

Na de ügyesen lehet ezt csinálni hónapokig!

Én mondjuk már ugyan túl vagyok ezen a korszakon,meggyóntam bűnömet,átmostam az agyamat és boldog menyasszony vagyok EGYETLEN EGY férfival az oldalamon(ágyamban)!:D:D:D:D

Neked meg jó szórakozást!;)

2011. júl. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!