Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (bővebben lennt)
Kedves Kérdező!
Először is ne foglalkozz az ilyen kommentekkel. Annyit sem ér, hogy felhúzd magad.
Miért szakítottál az exeddel? Mi volt az oka? A lányod el tudná fogadni őt? Ha visszamennél hozzá, akkor biztonságos anyagi hátteretek lenne? (Tudom, ez gusztustalan, anyagias kérdés, de ha már van gyerek, akkor a szerelem önmagában kevés.)
Leginkább ne foglalkozz Smartguy86 hozzászólásával, mert gyanítom ő majd olyan nővel lesz együtt élete végéig, akit szeret, és sosem volt olyan nála, hogy tönkrement volna egy kapcsolata.
A válasz a kérdésedre szerintem az, hogy attól, mert van egy gyereked, nem kell leélned az életed érzelmek nélkül. Két lehetőséget látok. Az első etikus, a második kevésbé, de a 2. mindenképp a gyereked javát szolgálja.
Szóval az 1. lehetőség az, hogy a gyerek apját kirakod, ha dolgozik, albérletet úgyis talál magának. Az exeddel pedig összejössz, hátha jobban beválik. Ez ugye a gyerek miatt kérdéses, nem biztos,hogy el fogja tudni fogadni az új helyzetet, bár azért a gyerekek nagy többsége megbírkózik az ilyesmivel előbb-utóbb, ez nyilván függ a korától is.
A másik lehetőség az,hogy megtartod a gyerek apját, mint egy megtűrt személyt a házadban, az exeddel pedig összejöttök, és jól érzitek magatokat ketten, a gyereket nyilván kizárva a kapcsolatotokból. Ez nem túl etikus, viszont talán, ha összejöttök, előbb-utóbb el tudod dönteni, hogy avval a pasival együtt tudnál -e élni úgy ,hogy a gyereked is elfogadja, és boldog is leszel (és akkor jöhet az 1. megoldás), vagy ez csak az exed fellángolása volt ,és aztán 2szék közül a földre estél volna evvel a pasiprojekttel. Azért ebben az exes dologban mindig van kockázat, mert tény, hogy ami egyszer nem vált be, az másodszor sem fog.
Én -ha etikus, ha nem- inkább a második megoldást javaslom, leginkább a gyerek boldogsága miatt,és hogy te se maradj egyszercsak ott a 2pasi között a földön.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!