Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam vissza? Infó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza? Infó lent!

Figyelt kérdés
sziasztok! 16/F 2-3 napja lett vége az 5 hónapos kapcsolatomnak :/ a barátnőm kidobott, mert azt mondta, hogy nem bírta már ezt a féltékenységemet, sok volt neki, azt mondta, hogy nehéz lezárnia ezt az ügyet... :/ ő is ugyan úgy sír, nem eszik, alig alszik, én vagyok neki az első barátja.. :/ tuti h nem csalt meg, mert vannak közös barátaink és ők tudnák, szerintetek? van még valami esélyem? esetleg, hogy tudnám cselesen visszahódítani,talán valami praktikátok van ? vagy hogy tudnám megkérdezni finoman szépen cselesen, hogy van e még közös jövőnk :/ én nagyon szeretem és nem tudom elfelejteni :/ beszélünk ugyan úgy.. vagy várjak rá 1 picit letisztul a fejében és talán újra együtt lehetnénk? olyat kérlek ne írjatok, hogy keress mást, felejtsd el mert nekem ő kell és kész
2011. júl. 8. 03:33
 1/7 A kérdező kommentje:
júli 27. lesz a születésnapja addigra biztos kiheveri meglephetem valami ajándékkal ? :)
2011. júl. 8. 03:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy újra összejöttök, csak már semmi sem lesz a régi. Te csak még jobban beleszeretsz, de a lányok másképp működnek, majd rájössz. Csak még jobban ki leszel majd a csaj miatt, hidd el. Ilyenkor lenne jó, ha meglátnál egy másikat.
2011. júl. 8. 05:08
 3/7 Smartguy86 ***** válasza:
Ne keress mást, amíg nincs annyi önbizalmad, hogy ne féltékenykedj. Nagyon kiborító tud lenni, és a barátnőd jogosan elégelte meg. Szerintem esélytelen, hogy visszacsináld a dolgot. A lány már döntött, nem fogja meggondolni magát, hogy jaj, tévedtem. Főleg, hogy nem is hiszi, hogy bármi is változott volna benned azóta.
2011. júl. 8. 07:24
 4/7 anonim ***** válasza:

A féltékenykedés nyírja ki a legtöbb kapcsolatot!

Amig önértékelési problémáid vannak,ne is kísérletezz,

mert a lányok gyűlölik a sírdogáló hősszerelmeseket.

2011. júl. 8. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:
és hogy tudnám megmutatni neki, hogy változtam? nem fogok féltékenykedni nekem őő kell :/ csak rá tudok gondolni :/
2011. júl. 8. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem változol ennyi idő alatt. Ha akarnál se tudnál. Hogyha valóban emiatt hagyott el a barátnőd, akkor az a féltékenység nem fog egyik napról/hétről a másikra enyhülni, javulni, változni. Az pedig, hogy megöl belül a féltékenység, csak nem mutatod, nehogy probléma adódjon belőle, nem normális kapcsolat lesz már. Annak semmi értelme.
2011. júl. 10. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha bizalmatlan ember vagy,azon nem tudsz változtatni,max kontrolálni magadban.Lehetsz bizalmatlan,de ne mutasd ki,mert az ember agyára lehet ezzel menni!
2011. júl. 10. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!