Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dexy kérdése:

Fiuk! Miért jobb neketek egyedül mint kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet az ilyen fiúkat "betörni"? 19/l a kiszemelt 23/f
2011. júl. 8. 00:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mert ha minden párkapcsolatban annyira szeretnék egymást, sokkal másabb lenne minden, senki nem feküdne le fűvel, fával, csak amikor senki iránt nem érzel vonzalmat, olyankor nincs benned egy automatikus hűség, az meg már teljesen más amikor valaki csak azért nem csalja meg a párját mert hűséges akar maradni, közben meg legszívesebben azt tenné.
2011. júl. 8. 11:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Viszont aki tudja, milyen vonzódni valakihez, az meg már soha nem akar akárkivel lefeküdni, a kinézettől függetlenül.
2011. júl. 8. 12:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Úgylátom a fiúk többsége nem tudja mi az érezni, hogy egy lány szereti őket. Ha tudnák mi az, nem lennének olyannal aki képes bántani őket, mert vszínű nem imádják. Én most is rosszul érzem magam 1edül, pedig elvileg holnap találkozunk a barátommal, de mindig hiányzik, sosem csalnám meg, nem kérném hogy tegyen olyat értem ami neki rossz. Mindig főzök, sütök ha eljön, csak egy szavába kerül h szopjak XDXD, mindent megteszek érte. Ha nekem kell menni hogy lássam, már megyek is a buszra. Nagyon hiányzik és bár össze tudnánk költözni, nagyon rossz így. Főleg h Romániába kell mennie dolgozni. Hogy fogok kibírni 1 hónapot, ha 1 napot se birok? Ameddig nem érzitek ezt fiúk egy lánytól, addig nem kell megbízni bennük...
2011. júl. 8. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
20L/23F
2011. júl. 8. 15:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, mikor a lány hagyja el a fiút ha a fiú konkrétan SÍRJ mert annyira szereti a lányt a lány le sem szarja. Amikor a fiú hagyja el akkor meg MIÉRT BOCSÁTUNK NEKIK MEG A LEGTÖBBSZÖR?

HAD TANULJÁK MEG A KIBA**OTT SZENVEDÉS!

2011. júl. 8. 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:
68%

mert a lányok tahók,beképzeltek,nagypofájuak,csak kihasználnak aztán megcsalnak,elhagynak.

tisztelet a kivételnek

nem feltétlenül jobb de ez van,

volt normális barátnőm,jó volt vele-meg minden akkor szerettem kapcsolatban lenni de vége.és jöttek a tahok azóta szeretek egyedül lenni.

27/f

2012. máj. 12. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 15:39 vegyok.

a második részre a válasz:az elején jelezd egyértelmüen,hogy bejön neked,vigyél neki csokit(vagy amit szeret)menjetek együtt ide-oda de,ne legyél vele,állandóan hagyd egyedül is.kb egyhét után lesmárolhatod ha hagyja akor kész a kapcsi.

Akkor is hagy egyedül,ne hivogasd naponta ha nem taliztok elég 2 naponta,tartsd tiszteletben,hogy nem feltétlenül akar veled beszélgetni és békénhagyni fakbuk cseten.

kb ilyenek.

2012. máj. 12. 15:49
 18/20 anonim válasza:
Az utolsó egy tök kellemes kapcsolatot írt le :) Kárhogy ilyen nincs :(
2013. okt. 1. 07:53
 19/20 anonim válasza:
nem jobb egyedül sőtt szar csak az a baj ha belemegyek egy kapcsolatba akkor a csaj ne a hátam mögött bass.on másnál meg kicsesznek a legtöbb férfival a nők sok a pénzéhes és a kkk ennyit az egészről
2014. szept. 16. 23:36
 20/20 anonim válasza:

Mert nem csalódsz senkiben. Nem vársz hajnali 1-ig, hogy visszaírjon. Nem jön senki azzal, hogy miért barátkozol más lánnyal??!? Stb.

És ez még csak egy icipici része.

2015. aug. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!