Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KOkka200 kérdése:

Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Az van hogy a barátnőmmel fél éve voltunk együtt, és közölte velem hogy nem érez irántam többet mint csupán egy barát iránt! Én nem akarom elveszíteni, mert úgy érzem érdemes érte küzdeni, és megprobálok olyan sebet ejteni magamon amivel sikerül korházba juttnom, és hogy anyukám felhíva és hogy utoljára lássam legalább! :'(
2011. júl. 7. 22:15
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Na az lesz a nagy, ha megteszed ezt a baromsagot es be se megy hozzad =)) akkor megerte :)) nemde?
2011. júl. 7. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:
jajj már. ezzel legfeljebb a szánalmát éred el. szerintem a baráti viszony jobb mintha csak szánna. nem érsz el vele semmit. lépj tovább és NE LÉGY HÜLYE
2011. júl. 7. 22:47
 23/25 anonim ***** válasza:
A legjobb barátom egyik volt barátnője azért lett öngyilkos,mert szakított vele. Azóta is bántja. Szerintem ha szereted,ne tegyél vele ilyet. 15/L
2011. júl. 7. 22:50
 24/25 anonim ***** válasza:
szerintem azért nem válaszol, mert megtette.... szegény srác...
2011. júl. 7. 22:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Vagyok élek, csak nem volt netem... és nem csináltam semmi hülyeséget! .... És azért mert 15éves vagyok... nem vagy hülye, csak ideges voltam és magam alatt is voltam! de beszéltem a barátnőmmel és kiderült csak gondolkodás nélkül beszélt ... :') de már minden rendben van! :)
2011. júl. 20. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!