Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KOkka200 kérdése:

Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Az van hogy a barátnőmmel fél éve voltunk együtt, és közölte velem hogy nem érez irántam többet mint csupán egy barát iránt! Én nem akarom elveszíteni, mert úgy érzem érdemes érte küzdeni, és megprobálok olyan sebet ejteni magamon amivel sikerül korházba juttnom, és hogy anyukám felhíva és hogy utoljára lássam legalább! :'(
2011. júl. 7. 22:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem szeretnék neki rosszat :'( csak egy a baj hogy iszonyatosan szeretem, ha van facebookod, keress meg adok linket, és néz meg! valahogy sosem találok barátnőt és ha találok is akkor vagy megunnak engem, vagy megcsalnak, vagy simán leszarnak! :'( [link]
2011. júl. 7. 22:34
 12/25 anonim ***** válasza:
elöszöris, látva a facebookodat, ne lény hülyehajú, csógatyás, bunkó emos
2011. júl. 7. 22:36
 13/25 anonim ***** válasza:
csőgatyás*
2011. júl. 7. 22:37
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem ezzel szeretném vissza szerezni, hanem szeretném utoljára látni! ha egyáltalán bejönne hozzám :'(
2011. júl. 7. 22:37
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok emos, csak gyülölöm a rövid hajat, ennyi az egésznek a lényege!.... és a másik. nem hordok cső gatyát rendes normális farmernadrágot hordok!

és gyülölöm az emosokat, csak egyszerüen más haj nem áll jól!

2011. júl. 7. 22:38
 16/25 anonim ***** válasza:
csak hívd el sétálni és beszéljétek meg. előbb utóbb más lány fogja a helyét átvenni számodra, ugyhogy tényleg nem ártana változtatni magadon
 17/25 anonim ***** válasza:
akk mér akarod megvágni magad ha nemvagy emos?? o.O ne az előző választ....
 18/25 anonim ***** válasza:

Elmondanám nállam az elsö nagy szerelem 15 hónapig tartott.

a második 7 hónapig...

de egyszer sem fogdult meg ekkora idiótaság fejemben...pedig azért 19éves embernek komolyabb kapcsolata van mint egy 15 éves gyereknek...gondolkozz el magadon és azton hogy semmit nem fogsz vele elérni. szerintem még a korházba se menne el. de am jo hogy belinkelted az adatlapod.:) nemsokára értesítem a szüleidet hogy mire készülsz!:)

2011. júl. 7. 22:43
 19/25 anonim válasza:
Mekkora 1 gyoker vagy@! Ruhellem az ien szanalmas Emokat! Betoltotted a 14-15 evet es most h elhagyott a baratnod ongyilkos merenylo akarsz lenni csak azert h fajon neki is? De foleg neked xD LOL hivd fel a 911-et, vagy mit es erdeklod meg a helyi Elme gyogyintezetet! Ember, 1 no miatt ne legyel mar hulye, jo volt szep volt de ha enyi, hat enyi!Lesz masik
2011. júl. 7. 22:44
 20/25 anonim ***** válasza:
magyarországon nem muxik a 911 kiprobaltam xD a 112 muxik
2011. júl. 7. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!