Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KOkka200 kérdése:

Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Az van hogy a barátnőmmel fél éve voltunk együtt, és közölte velem hogy nem érez irántam többet mint csupán egy barát iránt! Én nem akarom elveszíteni, mert úgy érzem érdemes érte küzdeni, és megprobálok olyan sebet ejteni magamon amivel sikerül korházba juttnom, és hogy anyukám felhíva és hogy utoljára lássam legalább! :'(
2011. júl. 7. 22:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
te jó ég! ilyet meg ne merj tenni! normális vagy? ha azt mondta, hogy nem érez többnek téged egy barátnál, akkor már nem tudsz mit tenni.
2011. júl. 7. 22:17
 2/25 A kérdező kommentje:
Hidd el, számomra ez megéri, csak hogy lássa hogy tényleg ő kel nekem :'(
2011. júl. 7. 22:21
 3/25 anonim ***** válasza:
akkor beszélj vele erről, mert ezzel nem érsz el semmit. max hagysz egy rossz emléket magadról, neki. gondold át jobban
2011. júl. 7. 22:22
 4/25 A kérdező kommentje:
De nem akarom elveszíteni, és pedig megígérte hogy örökre velem marad :'( én küzdöttem egész végig, a szülei is teljesen ellenem vannak! :'( és igazándiból az a legszarabb hogy látom hogy leszarja a fejemet. :'( És hiába beszélnék vele! lehet nem érne semmit, de ha meg tenném és ha bejönne akkor megtudnám neki mondani, a SZEMÉBE! hogy nekem ő a mindenem, ö jelenti számomra az egész világot, és hogy megteszek mindent, csak fogadjon újra vissza :'(
2011. júl. 7. 22:25
 5/25 anonim ***** válasza:

te sztem nem vagy normalis, bar en is megtennek barmit a baratnomert.. de nem rangatnam bele ilyesmibe semmi penzert, mert bennem elne a tudat, h neki egesz eleteben ezzel a teherrel kell elnie.. es nem biztos h fel tudja dolgozni... szoval nem tennem meg soha, es te se tedd meg..

bar ense feltem a tyukszaros eletemet, de ezt azer ne.. :)

21/F

2011. júl. 7. 22:26
 6/25 anonim ***** válasza:
de NEM ÉRSZ EL VELE SEMMIT!!!!!!!!!!!! értsd meg. amugy hány évesek vagytok?
2011. júl. 7. 22:26
 7/25 A kérdező kommentje:
Hadjuk a koromat, mert rögtön az a válasz jönne O még fiatal vagy annyi lány van a világon! de elmondhatom 15 vagyok! és csoda hogy ha rám talál 1 lány is! nekem ő az igazi ÉS EZT ÉRZEM :'(
2011. júl. 7. 22:28
 8/25 anonim ***** válasza:

Idefigyelj, hidd el hogy semmi értelme nem lenne. Hiába csinálsz bármit, attól nem fog szeretni, és nem fog visszafogadni, EZT EL KELL FOGADNOD.(ha visszafogadna, akkor max sajnálatból, de az neked se lenne jó...)

Lehet hogy így is van egy kis lelkiismeretfurdalása amiért elhagy, ha meg látná hogy ennyire szenvedsz miatta, akkor mégjobban az lenne. Vagy esetleg szánalmasnak fog gondolni amiért ilyen hülyeségeket csinálsz... én a helyedben nem tenném.Nem éri meg.

2011. júl. 7. 22:30
 9/25 anonim ***** válasza:
én se találok könnyen barátnőt, csak k.urvákat. 14 vagyok. de beszéld meg ezt vele, mert szerintem nem szeretnél neki maradandó sérülést okozni ezáltal nem?
2011. júl. 7. 22:30
 10/25 anonim ***** válasza:

1 nem vagy normális

2 az életet meg kell becsülni

3 attol h öngyilkossági kisérletet követsz el még nem fog szeretni

4 ezzel akarod magadhoz kötni h büntudatot ébressz benne és egy életen át szenvedjen miattad?

5 majd jön a következő

6 elhiszem h ezek után ellened vanna a szüleid

7 hogy a farncba gondoltad h ettöl szerelmes lenne beléd? én egy iylen embertöl elundorodnék egy életre aki ezzel akar visszazsarolni magához!!!!

8 nehogy már 15 évesen világfájdalmad legyen...nem hogy élnéd az életed...uristen...ez szánalmas amit fontolgatsz a feledben

9 ILYET CSAK A GYENGE EMBEREK CSINÁLNAK, AKIK FÉLNEK SZEMBENÉZNI A JÖVÖJÜKKEL!!!!!!!!!

2011. júl. 7. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!