Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet lenne?
te sztem nem vagy normalis, bar en is megtennek barmit a baratnomert.. de nem rangatnam bele ilyesmibe semmi penzert, mert bennem elne a tudat, h neki egesz eleteben ezzel a teherrel kell elnie.. es nem biztos h fel tudja dolgozni... szoval nem tennem meg soha, es te se tedd meg..
bar ense feltem a tyukszaros eletemet, de ezt azer ne.. :)
21/F
Idefigyelj, hidd el hogy semmi értelme nem lenne. Hiába csinálsz bármit, attól nem fog szeretni, és nem fog visszafogadni, EZT EL KELL FOGADNOD.(ha visszafogadna, akkor max sajnálatból, de az neked se lenne jó...)
Lehet hogy így is van egy kis lelkiismeretfurdalása amiért elhagy, ha meg látná hogy ennyire szenvedsz miatta, akkor mégjobban az lenne. Vagy esetleg szánalmasnak fog gondolni amiért ilyen hülyeségeket csinálsz... én a helyedben nem tenném.Nem éri meg.
1 nem vagy normális
2 az életet meg kell becsülni
3 attol h öngyilkossági kisérletet követsz el még nem fog szeretni
4 ezzel akarod magadhoz kötni h büntudatot ébressz benne és egy életen át szenvedjen miattad?
5 majd jön a következő
6 elhiszem h ezek után ellened vanna a szüleid
7 hogy a farncba gondoltad h ettöl szerelmes lenne beléd? én egy iylen embertöl elundorodnék egy életre aki ezzel akar visszazsarolni magához!!!!
8 nehogy már 15 évesen világfájdalmad legyen...nem hogy élnéd az életed...uristen...ez szánalmas amit fontolgatsz a feledben
9 ILYET CSAK A GYENGE EMBEREK CSINÁLNAK, AKIK FÉLNEK SZEMBENÉZNI A JÖVÖJÜKKEL!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!