Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szakított veled a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakított veled a párod?

Figyelt kérdés
Igaza volt?
2011. júl. 7. 20:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
5 év után rájött hogy szeret, de nem szerelmes már belém, élnie kell, szórakozni, új nőket megismerni, bulizni ( 25 volt )csak közben azt elfelejtette megemlíteni hogy összejött egy másikkal...
2011. júl. 7. 22:32
 12/25 anonim ***** válasza:

mert "már nem szeretlek"

"idegesítesz"

blabla...

L/25

2011. júl. 7. 22:34
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Mert talált egy olyan kant helyettem aki minden csaj álma.

2 hétre rá kidobta a pali. :D

Életemben nem volt még olyan jó kedvem. Meg olyan szar se mikor kidobott. Másfél év után ez húzós volt.

2011. júl. 8. 02:25
 14/25 anonim ***** válasza:
2 barátom szakított velem eddig az egyik azért mert még a volt bnőjét szerette a másik meg azért mert hogy túl hisztis vagyok meg ilyesmi:D
2011. júl. 8. 19:02
 15/25 anonim ***** válasza:

első kapcsolat (18 éves koromtól 21-ig): Azért szakított, mert az őrületbe kergettem a piti kis vitáimmal. Talán már nem is szerettem, de megszoktamn, h velem van.

Második kapcs.: jelenleg is tart, szintén 3 éve, ez nálam úgy látszik kritikus pont. Nagyon jól megvagyunk, de beszélgettem vele az érzéseimről, és h talán szakítanunk kéne, mert már nem vagyok szerelmes.

2011. júl. 8. 21:39
 16/25 anonim ***** válasza:
57%

"Mert talált egy olyan kant helyettem aki minden csaj álma.

2 hétre rá kidobta a pali. :D

Életemben nem volt még olyan jó kedvem. Meg olyan szar se mikor kidobott. Másfél év után ez húzós volt."

Lájkolom!!!(és részvétem), kívánom minden egyes csajnak és pasinak aki "közben már előre rendez magának biztosítékot, vagy flörtöl mással, és "véletlen!" kidobná a párját és összejönne az újjal hogy olyat csalódjon és érezze magát olyan szarul mint ahogy mi érezzük magunkat olyankor!!! (el se mondja h. mással is kavar, és miután kidob már 1-2nappal rá már más ölelgeti :_(,ez baromi fájó, nekünk meg 0 ról kell kezdeni az új ismerkedést, ők nem is vigasztalódnak, mert már másra gondolnak, neked meg még 1-2hónapig ő fog a fejedben járni," hát tanuljon belőle!

(és alap h. ne titkolóddzatok a másik előtt, mert az sokkal nagyobb fájdalommal jár!!!

2011. júl. 10. 12:47
 17/25 anonim ***** válasza:

engem is kidobtak , 2 évig tartott abból 1,5 évig együtt laktunk .. különösebb ok nem volt. (de biztos meg csalt)

21 F (azóta is szenvedek.. másfél éve volt már)

2011. júl. 10. 13:05
 18/25 .Daniel. ***** válasza:
Mert egy féltékeny, antiszoc gyökér voltam. Én szakítottam. Igazam volt-e vagy sem nem ez a lényeg. Várható volt és logikus is. Saját magam ellensége voltam de lássuk mindenben a pozitívumot: Lehetőségem adódott a javulásra. Megtörtént és ezért hálás vagyok neki de legfőképpen magamnak.
2011. júl. 10. 13:16
 19/25 anonim ***** válasza:
A bnőm, azért szakított velem, mert azt mondta, hogy uncsi vagyok, és hogy semmi egyebet nem csinálunk, csak eszünk, alszunk, és szexelünk. Ezt másfél év után mondta, miközben kb. mindent megtettem neki, amit kívánt, ajándékokat vettem neki, elvittem nyaralni, lestem minden kívánságát, ő pedig ez idő alatt teljesen passzív volt, még az is nehezére esett, hogy az utcán a kezemet megfogja. De hogy még kerekebb legyen a történet, kiderül, hogy pár nappal azelőtt, hogy bejelentette volna a szakítást megcsalt egy fiúval, aki sztem a világ legnagyobb parasztja... És kb. 2 hetet tartott a dolog. Elég nagy árat fizettem ezért a kpacoslatért, de sztem ő is megfogja fizetni az árát, mert nem egy nagyon szép lányról van szó (kettőnk közül magasan én voltam a szebb, bár ez nem szempont, de ha már így alakult , akkor kimondom), azóta rengeteget hízott, és egyre rondábban néz ki, emellett a természete is rengeteg türelmet igényel, és sztem nem lesz még egy olyan hülye , mint én, aki kibírja mellette... Sztem nagy a valószínűsége, hogy szingli marad egész életében, esetleg 1-2 menetre majd felhasználják a kanos férfiak. Én igazából utólag nem bánm, és örülök, hogy ő döntött így, mert legalább nem nekem kellett kimondanom, hogy vége, mert lehet, hogy előbb-utóbb én is megtettem volna, de az biztos, hogy nem ilyen stílusban, ahogy ő tette... Én azért bírtam őt, és szívesen maradtam volna barát vele... De az tuti, hogy soha a büdös életben nem kezdenék többet kapcsolatot vele, mert nőként már egyáltalán nem jön be... És az is biztos, hogy ha úgy adódna, hogy találkozunk még valaha,hozzá se szólnék, és rá sem néznék...
2011. júl. 10. 13:27
 20/25 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:47

Neked írom és annak a valakinek, aki örült hogy dobták a volt csaját.

Az, hogy az a helyzet elő állhatott, hogy még meg voltatok neki, miközben mással flörtölt, valószínű nem megtervezett, szándékos dolog lehetett. Arra nem is gondoltatok, hogy valami már nem volt rendben a ti kapcsolatotokkal, azért volt esélye annak a harmadiknak. Az ilyesmi szokott megtörténni jobb érzésű emberekkel is, nem csak kikapós, esetleg pernahajder egyénekkel. Akkor, még amikor elkezdenek beszélgetni, nem is sejthető, hogy valami komolyabb fog kialakulni. Azt meg senkitől sem lehet elvárni, hogy soha többet egy szót se váltson senki ellenkező neművel, miután kapcsolata lett. Én is voltam már mindkét helyzetben, tehát belülről ismerem a szitut. Nagyon rosszul eset, hozzátok hasonlóan, amikor kiderült a harmadik jelenléte. Már ők sincsenek együtt, és még csak kárörvendő sem voltam, bár nem is keseregtem. És nemrégiben előállt az a másik helyzet. A kapcsolatom romokban hevert, amikor az a bizonyos harmadik engem varázsolt el, és ennek egyetlen magyarázata van, mégpedig a meggyengült, romjaiban heverő kapcsolatom. Azóta másként viseltetem a felbukkanó harmadikokkal kapcsolatban. Hát erről ennyit.

Ebben a rövid történetben félig a válasz is benne rejlik a kérdésre. A másik fele most következik.

A szóban forgó elő szerelmes lett a másikba, mert már nem volt az igazi közöttünk.

A második esetében vészesen eltávolodtunk egymástól egy rögeszme miatt.

2011. júl. 10. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!