Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szakított veled a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakított veled a párod?

Figyelt kérdés
Igaza volt?
2011. júl. 7. 20:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
47%

Bár szakított volna!

Megcsalt... :-(

2011. júl. 7. 20:40
 2/25 anonim ***** válasza:
47%
Azért mert nagyon féltékeny voltam bevallom de sokat változtattam rajta.. És ezért. nem is okolom. 20L
2011. júl. 7. 20:41
 3/25 anonim ***** válasza:
47%

hehe...engem mindig nagyon ostoba indokkal dobtak ki. a number one ez a szoveg volt: nem egyeznek az elettol valo elvarasaink (2,5ev utan).

20L

2011. júl. 7. 20:47
 4/25 emolány ***** válasza:
100%
Én szakítottam vele. Mert megcsalt.
2011. júl. 7. 20:51
 5/25 anonim ***** válasza:
65%
20:47-es! És erre majd 3 év után jött rá? Le is köptem volna.
2011. júl. 7. 20:57
 6/25 anonim ***** válasza:
47%

1. (gimis kapcsolat) Mert nem akartam vele lefeküdni 2 év után.

2. Nem szerelmes belém.

3. Nem igazán indokolta meg, de nem sokkal utánam más csajjal kezdett járni.

4. (néhány randi után) Nem szerelmes belém.

5. (8 hónapos kapcsolat) Anyagi problémái kiöltek belőle minden érzelmet.

6. (6 hetes "kapcsolat") Nem szerelmes belém, és nem is lesz.

7. (2 hetes kapcsolatféle) Még a volt barátnőjét szereti.

Ezek közül van néhány, amiről tudom, hogy kamu.

2011. júl. 7. 20:59
 7/25 anonim ***** válasza:
66%

*20:47-es! És erre majd 3 év után jött rá? Le is köptem volna.

Gondolom, ha pofán vág, akkor meg kiakadsz...

Még mindig jobb 3 év után rájönni, mint házasság után. Ezt nagyon jegyezzétek meg!

2011. júl. 7. 21:07
 8/25 anonim ***** válasza:

1. mert nem csókolóztam vele (13 évesen)

2. mert nem feküdtem le vele (14 évesen)

3. volt a legjobb, Először 4 hónapig voltunk együtt, szakítottunk (megcsalt). Rá 2 évre megint kb. 6-7 hónapot voltunk együtt, és mivel nem fizettem neki mindent ( naponta kapott cigit és fűvet) nekem ez 3000 ft volt. Utána jött az autót szeretnék, akkor betelt a pohár, megkérdeztem miért van velem, csak a pénzért? Erre még ő volt megsértődve... Azóta nem találkoztunk és nem is beszéltünk. Én nem kerestem, de ő sem.

2011. júl. 7. 21:13
 9/25 anonim ***** válasza:
48%
nekem sem egyeznek meg barátommal az élettől való elvárásaim, de mindenki a saját életét éli, amíg szeretjük egymást miért ne lehetnénk együtt? ezek az elvárások amúgy is változnak az évek során. ha meg mégsem, akkor majd akkor, mikor ez már zavaró, majd szakítunk. addig legalább jól érezzük magunkat. nem érzem elpocsékolt időnek. mi 4 éve vagyunk együtt így. jelenleg épp távkapcsolatban, mert egyikünknek itt tetszik, a másiknak meg ott...
2011. júl. 7. 21:19
 10/25 anonim ***** válasza:
előző vagyok, a kérdésre nem válaszoltam. nem volt még csak 4 kapcsolatom, de eddig mindig én szakítottam....(mármint a 3 esetben, mert a 4.ben még benne vagyok)
2011. júl. 7. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!