Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi van? Játszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Játszik velem? Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Járok egy fiúval,aki az elején nem érdekelt engem komolyan,de mikor utoljára összevesztünk,akkor már rájöttem h kell,de nagyon. Azóta kibékültünk,de olyan furcsán viselkedik velem. A multkor mondtam neki h akkor hagyjuk abba az egészet ha ilyen,de nem engedte. Ugy érzem arra játszik h vissza adja amit én csináltam,h érezzem ő mit élt át mikor nem érdekelt még igazán. Várjam meg mig lenyugszik,és bizonyítsak h igazán érdekel? vagy hagyjam a francba,és amit ad ő azt adjam én is? Már nem bírom sokáig türni ezt a viselkedést,és akkor meg az lesz h nagyon összeveszünk. De azt se szeretném igazán,de hát sok választásom nincsen...
2009. márc. 29. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem üljetek le és nyugodtan beszéljétek meg a dolgokat! Elvégre nem az oviban vagyunk...
2009. márc. 29. 18:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbálom,de nem megy. Mert ha rákérdezek,akkor azt mondja h nem így van,meg h be beszélem magamnak
2009. márc. 29. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:

sztem hagyd az egészet!Nem lesz könnyü, ha szereted, de még mindig jobb minthogy ezt csinálja és kikészit.Meg ebböl nekem az jön le h ö nem gondolja vmi komolyan, ha tényleg az hajtja h visszaadja.

19/L

2009. márc. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!