Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha minden nap ráírtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha minden nap ráírtok egy fiúra msn-en, akkor akartok tőle valamit?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 18:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
vagy igen vagy csak a leket szereti konteni egy jo havernak
2011. júl. 6. 18:14
 2/19 anonim ***** válasza:
* konteni = kionteni
2011. júl. 6. 18:15
 3/19 anonim ***** válasza:

hát nem minden esetbe. van egy nagyon jó barátom, vele mondhatni minden nap beszélek msnen :D

de a pasi aki tetszik, arra nem irok rá minden nap... várok hogy irjon rám, ne csak én rá :D

2011. júl. 6. 18:25
 4/19 szamóca.. ***** válasza:
hát legalábbis beszélgetni minden nap...
2011. júl. 6. 18:43
 5/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy akivel jól eltudok beszélgetni(fiú) az be is jön nekem.
2011. júl. 6. 19:06
 6/19 anonim ***** válasza:

IGEN

vagy

csak a kis lelkét, akarja ápolgatni. Felhúzni az önbecsülését,egóját, panaszkodni egy sort. :D:D

2011. júl. 6. 19:38
 7/19 anonim ***** válasza:
Velem 2 lány is ezt teszi,de érdekes,csak akkor írnak,amikor nekik kedvük van hozzá,mondom ezt ugy,hogy néha a megbeszélt időpontba se jelentkeznek be.Ez nem fer,na mindegy,elmegyek "papnak".
2011. júl. 6. 19:46
 8/19 anonim válasza:
Valamit biztos, csak az nem biztos hogy mit. Nem biztos hogy szerelmet, lehet hogy csak egy jó barátot.
2011. júl. 6. 20:08
 9/19 anonim válasza:

Előző vagyok. Még annyit, hogy legyél a barátja. Ha szeretnél is többet szerintem ne mutasd ki. Majd inkább akkor ha úgy érzed kölcsönösen bíztok egymásban stb. mert úgy több esély van arra hogy:

1,ha nem is érez úgy barátok maradtok

2,ha úgy érez akkor nagyobb lesz a bizalom

2011. júl. 6. 20:12
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodni szokott, de végig beszélünk, és sokat. és meg is bízunk egymásban szerintem. én szeretnék tőle többet.
2011. júl. 14. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!